Le lehet tölteni valahonnan lakcímbejelentő formanyomtatványt?
Figyelt kérdés
Már körülbelül egy órája keresem, mert úgy hallottam van. Letöltöm, kinyomtatom, kitöltöm, aláírom, aláíratom az ingatlan tulajdonosával és másnap beviszem a járási hivatalba, ott meg megkapom az új lakcímkártyámat és minden ez van intézve. De most valahol azt olvastam, hogy ez csak okmányirodán keresztül beszerezhető nyomtatvány. Ez igaz? Most menjek be a városba tök feleslegesen egy papírért, amit majd utána vissza is kell vinnem(sok pluszkiadás lenne ebből a faluból bemenni, főleg, hogy ma lejár a diákom, szóval a buszjegy meg a kompjegy is drága - Mohács-szigetben lakom)??? Előre is köszi a válaszokat :)#dokumentum #ügyintézés #letöltés #lakcímbejelentés #lakcímkártya #lakcímváltozás #formanyomtatvány #járási hivatal #lakcímbejelentő lap #okmanyiroda
2016. okt. 31. 11:11
1/5 anonim válasza:
Letölteni nem lehet, faluhelyen, esetleg az önkormányzatnál kaphatsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm szépen, akkor szerdán megkérdem.
2016. okt. 31. 11:27
3/5 A kérdező kommentje:
És lenne még egy olyan kérdésem is, hogy azt is olvastam a neten, hogy a lakás tulajdonosának, aki aláírja a papíromat, igazolnia kell a jogosultságát, hogy valóban jogosult-e aláírni, hagyatéki papírral vagy adás-vételi szerződéssel vagy helyrajzi számmal és azt ott megkeresik. Ez igaz?
2016. nov. 1. 11:38
5/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor helyrajzi számot mondani nem elég?
2016. nov. 1. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!