Mi értelme van ennek a távfűtésnek? Az összes radiátor le van csavarva, de még így is szauna az egész lakás.
Semmi értelme sincs, részvétem.
Egy rokonomnál is ez volt, egész télen nyitva kellett tartani legalább a konyhaablakot, mert a szigetelés után is úgy fűtöttek, mint előtte (állítani nem lehet). Ha ott aludtam, megfáztam a levegőkeveredés miatt, amire érzékeny vagyok (máskor sosem fázom meg, 8 fokban sem, de így...).
Eltelt pár év s most már nem fűtik agyon a lakást.
Bár sokat számít az is, hogy hanyadik emelet...
Az az értelme, hogy a szolgáltató a leadott hőmennyiség után számláz. Tehát a kánikulát csinál nálatok akkor jó sok pénzt is tud beszedni te meg fűtöd az utcát.
Szigetelés és korszerűsítés előtt nekünk is volt 30 000 forint fölötti számlánk. Mióta benn vannak a költségmegosztók a szigetelés a falon és a hőmennyiség mérő érdekes módon nem megy följebb 16000 -nél.
De az átlag 12-13000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!