Miskolc tényleg nagyon veszélyes város, érdemes felfegyverkeznem, ha a városba megyek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 08:00
11/14 anonim válasza:
Egyszer jártam ott és szó mi szó, elég furcsák ott az emberek. Valamit kérdezni akartam autóból, de úgy mentek tovább, mint ha nem is próbálnék tudakozódni az utcanév után. Valaki mondta, arrafelé délben tányér levet tesznek a rádió tetejére, az is beszél hadd egyen!
Egy lányt akartam ott megkeresni, akit egy véletlenül félre ment telefon hívásnál ismertem meg. Előtte sokat beszéltünk és akkor éppen a közelben jártam.
Aztán végül megtaláltam az utcát, a házat. Felmentem de a fodrásztanuló lány nem mert beszélni az ajtóban, mert ott volt bent az apja és ordaibált kifelé, hogy ki az!? Mejen innan a fenébe, de azt se tudta kivel beszél a lány. "Szép társaság" szép környék, nekem ennyi is elég volt belőle!
12/14 anonim válasza:
Hát 11-es a te válaszodból sugárzik az értelem.:D Biztos pesti vagy, nem baj, légy büszke a gettós, koszos városodra. Ide jöttél egy napra, nem álltak veled szóba az emberek, ezért mindenki nagyon furcsa:D Vagy esetleg csak siettek, bár az is lehet, hogy rohadtul nem volt kedvük idegenekkel beszélgetni. Ezt a tányéros dolgot meg nem is értem, de szerintem te sem tudod, hogy mit akartál írni.
13/14 anonim válasza:
Szerintem azt akarta ezzel mondani, hogy sötét népség lakja a környéket! Szabolcs, Borsod, Miskolc... pfff
14/14 anonim válasza:
Borsod egy bu2itanya. Ha nem hajolsz le akkor nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!