Érdemes vidéken élnem?
Tegyük fel, hogy van lakáskiadásból havi fix bevételem, ergó ha nincs munkahelyem se halok éhen, sőt.
Érdemes lemennem vidékre élni? Szeretek ott lenni, vonz maga a táj, a vízitúrák, a biciklizés, a kertes ház, a kocsmák, az állatok, szóval minden, ami miatt vidék a vidék.
Ismerőseim viszont budapestiek.
Van olyany aki vidéken él? Jó? Leírnátok, hogy miket tapasztaltok?
Ha szereted a vidéket, akkor miért ne lenne érdemes? Viszont az ismerősök miatt ne menj túl messzire, hacsak nem probléma nagyon sokat utazni, mert azt is szereted :)
Hogyhogy milyen a vidék? Sokféle. Egyáltalán mire gondolsz, megyeszékhely, 30 ezres város, 5 ezres falu, 200 fős falu, 2 falu között külterület? Jó, az utóbbiak kiesnek, mert ott nincs kocsma (legalábbis a közeli pici faluban még az sincs, a sajátomban van, én speciel a 2 között lakom, korábban Budapest, nagy falu, kis város, kis falu is volt, nekem bármi megfelelt, csak nagy ne legyen, azt nem bírom. azért a budai zöldövezet még elment :))...
Nyilván akkora települést választanál, ami neked megfelel s nem egy lepusztultabbat. De még így sem egyformák. Szerintem keresgélj s gondolj bele, miben fog változni az életed, ha elkerülsz, nem tudsz elmenni sörözni minden szombaton, csak ha utazol egy nagyobbat, de akkor nem vezethetsz ésatöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!