Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Találtam egy telefont. Mit...

Találtam egy telefont. Mit csináljak vele? :D

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 18:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
Jaj a nyálas szöveg!:s Hiába írja mindenki hogy vissza kell adni a legtöbben megtartották volna!
2010. máj. 3. 21:16
 12/24 anonim válasza:
78%
én nemrég találtam egy telefont, megéztem benne a névjegyzéket, semmi ismerős nem volt benne, megnéztem a képeket és utána rájöttem hogy kié, másnap a gyerek bátyjának odaadtam a telefont.
2010. máj. 4. 14:42
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

Hát nem biztos, hogy olyan sokan megtartották volna, mint ahogy az egyik fentebbi válaszoló gondolja.

A lányom is talált egy telefont a vasútállomáson, a saját telefonunkról hívtuk fel az "apa"-ként elmentett számot (a telefonon nem volt pénz a hívásra). Dálután érte jött a tulajdonosa, egy 8. hónap végén járó kismama.

Azért az örömért, ahogy megörült a telefonjának, érdemes volt rászánni az időt, azt a kis pénzt, és megkeresni a tulajt.

2010. máj. 4. 19:11
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Jó döntés volt, te is örülnél hasonló esetben ha visszaadnák.

És valóban a legegyszerűbb ha névregisztert nézed meg és mondjuk felhívod az Anya vagy apa vagy hasonló számokat ilyen majdnem minden telefonban van. Esetleg várod ,h csörögjön előbb-utóbb észreveszi a tulajdonos, h elveszett és tuti megpróbálja hívni. Akkor pedig elmondhatod neki, h nálam van jöhet érte.

2010. máj. 8. 09:42
 15/24 anonim ***** válasza:
57%

tudjátok, igaz, hogy becsületes döntés volt, de az életben sose a becsületesek viszik a többre...

nem a maffiózókra és csalókra gondolok, de aki mindig másra gondol annyival lesz rosszabb neki,

2010. máj. 8. 10:59
 16/24 anonim válasza:
100%

Szuper vagy gratulálok !

Hidd el többre mész ezzel a hozzáálással a jövőben,mintha megtartottad volna.

2010. máj. 8. 14:48
 17/24 anonim válasza:
78%
Bár az enyémet is visszaadták volna... Vagy legalább a sim-et belőle... Sajnos kifogtam egy "becsületes" megtalálót. Pedig nem sokat ért a teló,e elég lestrapált és régi volt.
2010. máj. 8. 16:31
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
respect
2010. máj. 8. 19:15
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom.. csak tudod jóvolt látni az arcán hogy mennyire örült neki, nem győzte mondani hogy mennyire köszöni, hogy visszaadtam neki.. és ahogy valamelyik kedves elöttem szóló mondta már ezért megérte!:)
2010. máj. 8. 23:55
 20/24 anonim válasza:
100%
Én egyszer úgy találtam telót, hogy a buszmegállóba hagyta a nő, akié volt, felállt a padról, és a telója ott maradt, én meg pont akkor mentem oda mikor elindult a megállóból. Gyorsan megfogtam a telót és a nő után szaladtam vele :) Hát, ő is hálás volt :)
2010. máj. 9. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!