Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Találtam egy telefont. Mit...

Találtam egy telefont. Mit csináljak vele? :D

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 18:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Nyisd meg a menüt és kattints a telefonkönyvre.Keress benne egy számot és hívd fel,hogy itt a telefon,megtaláltad,jöjjenek érte!!

Ha van egy kis lelkiismereted,akkor ezt csinálod..én ezt csinálnám:P (meg elolvasnám az üzeneteket:P)

2010. máj. 1. 18:31
 2/24 anonim ***** válasza:
15%
Tartsd meg!Én is ezt tenném!
2010. máj. 1. 18:43
 3/24 anonim válasza:
5%
én is megtartanám:)
2010. máj. 2. 00:10
 4/24 anonim ***** válasza:
74%

Én is láttam már egyszer utcán, padon elhagyott telefont, de én otthagytam.

Szerintem hívd fel róla magadat, abból megtudod a számát. A szám alapján pedig a neten megkeresheted, hogy kihez tartozik a szám. Már ha nem titkos. Ha nem tudod így kideríteni, vagy ha ki volt kapcsolva és pinkódot kér, akkor szerintem nyugodt lelkiismerettel megtarthatod.

2010. máj. 3. 15:36
 5/24 anonim ***** válasza:
78%

Előző vagyok...

Vagy azt csinálod, amit az első írt. De ha tényleg kéri a pinkódot, akkor nem tudsz mit csinálni, mindent megtettél, de nem tudod visszaadni a tulajdonosának.

2010. máj. 3. 15:38
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
attól függ, mennyire jó az a telefon ;) persze, ha lelkiismeretesebb vagy, mint én, akkor hívj fel valakit a telefonkönyvből (első körben én "anyát" "apát" "szívemet" hívnám fel, mert ők biztos tudják, hol, van a gazdája a telefonnak, míg teszem azt Marci nem biztos, hogy olyan gyakran dumál vele, ha érted mire gondolok)
2010. máj. 3. 16:32
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Jó telefon volt, és nem volt rajta pinkód egy 40 éves nőé volt a másik utcából,felhívtam és visszaadtam neki.Elmondhatatlanul örült neki, hogy meg lett a telefonja, mert sok mindenre használta. Anya is büszke volt rám, hogy 15 évesen visszaadtam és nem megtartottam:)
2010. máj. 3. 16:52
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól tetted, hogy visszaadtad. :)
2010. máj. 3. 18:16
 9/24 anonim ***** válasza:
3%
én nemrég találtam egy telefont, de én megtartottam (6)
2010. máj. 3. 20:36
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam az első!

Jó döntés volt,és ezt most nemcsak azért írom,mert gyakorlatilag hallgattál rám és még egy válaszolóra,hanem azért is,mert ez egy nagyon érett döntés volt tőled.Sztem megofogd tudni állni a helyedet az életben!Egy jó döntés után gyakorlatilag a többi is jön..igaz nem magától!

2010. máj. 3. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!