Találtam egy telefont. Mit csináljak vele? :D
Nyisd meg a menüt és kattints a telefonkönyvre.Keress benne egy számot és hívd fel,hogy itt a telefon,megtaláltad,jöjjenek érte!!
Ha van egy kis lelkiismereted,akkor ezt csinálod..én ezt csinálnám:P (meg elolvasnám az üzeneteket:P)
Én is láttam már egyszer utcán, padon elhagyott telefont, de én otthagytam.
Szerintem hívd fel róla magadat, abból megtudod a számát. A szám alapján pedig a neten megkeresheted, hogy kihez tartozik a szám. Már ha nem titkos. Ha nem tudod így kideríteni, vagy ha ki volt kapcsolva és pinkódot kér, akkor szerintem nyugodt lelkiismerettel megtarthatod.
Előző vagyok...
Vagy azt csinálod, amit az első írt. De ha tényleg kéri a pinkódot, akkor nem tudsz mit csinálni, mindent megtettél, de nem tudod visszaadni a tulajdonosának.
Én voltam az első!
Jó döntés volt,és ezt most nemcsak azért írom,mert gyakorlatilag hallgattál rám és még egy válaszolóra,hanem azért is,mert ez egy nagyon érett döntés volt tőled.Sztem megofogd tudni állni a helyedet az életben!Egy jó döntés után gyakorlatilag a többi is jön..igaz nem magától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!