Az általános tisztítószerekről mik a tapasztalatok?
Üdv!
Mi általánosból az aldi/lidl termékeket használjuk. Főleg nedves portörlésre vagyy gyors felmosásnál. Ha erősebb kell,akkor marad a sima hypo esetleg utána átörlés az illatos cuccal. Zsíroldóból volt már tesco-s,lidl-s,kb ugyanazt tudták. Első válaszolóhoz csatlakozom, hogy a DM cuccok is nagyon jók, legyen az bármilyen célú felhasználás. Legjobb persze a termékpróba, mert lehet olyan elem otthon, amire nem használható egyik v másik márkás szer, ezért érdemes nem látszó felületen kipróbálni. Jah és a párelszívóról az olajgőzt legjobban a Brigéciol oldja. ;)
Vízkőoldóból én a Mindennap-vízkőoldót használom (talán coopban lehet kapni már elfelejtettem) 200 forint. A kádból kb 10 perc alatt eltüntette a nagy sárga foltot.
Most vettem egy drágábbat valami kélet de nagyon büdös is és nem is olyan hatékony.
Úgyhogy nem minden esetben a drágább a jobb.
De a domestos nálam a favorit ha másrol van szó.
Ajaxxal jó felmosni. Jó illata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!