Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » SOS! Mit tegyek, hogy jó...

SOS! Mit tegyek, hogy jó illat legyen itthon?

Figyelt kérdés

Hiába öblítőzöm a ruhákat, reggel mikor felveszem még jó illatú, de estére olyan "semmi" szaga van. Ha belépek a lakásba akkor sem érzek jó illatot úgy mint másoknál.

Számomra ez zavaró.

2016. dec. 3. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem dohos, peneszes?
2016. dec. 3. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem.
2016. dec. 3. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél érezni? Rózsa, tenger, tavasz vagy valami mező illatot? Szobában egyik sincsen, ez mű illat....

Ha rajtad van a ruha sokáig nem érzed az illatot, mert az orr fáradékony, és egy idő múlva nem érzékeli, csak ha illatváltás történik.

2016. dec. 3. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, nálunk sincs légfrissítős illat, bár én nem is igénylem. Na jó, néha illóolajozgatok, de nagyon ritkán. Én még csak öblítőt se használok, szép tiszta illatúak a ruháim, napon szárítva pedig jellegzetes természetes illatot kapnak.

Ha neked több kell a házban, használj valamit, annyi illóolaj, légfrissítő, füstölő van...

2016. dec. 3. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk kellemes citrom illat van, nagyon is szeretem, ha jön vendég az is mindig ellazul a kellemes citrom illattól. Én mindent citrom illatú tisztítószerrel takarítok. Citromos súrolóporral heti egyszer átsikálom a konyha és folyosó kövét, citromos padlótisztítóval (mr proper) törlök fel napi szinten, citromos wc illatosítónk van, néha párologtatok citromos illóolajat, stb. Ha tetszik egy illat akkor abból az illatból keress tisztítószereket :)

Remélem tudtam segíteni

2016. dec. 4. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztosan a te lakasodnak is van illata amit a hozzad jövők ereznek!
2016. dec. 5. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!