T-ohm kérdése:
Lehet-e telekhatáron lévő falon nagy méretű nyitható ablak?
Figyelt kérdés
Telekhatáron van a szomszéd épülete és a nyitható 90*120-as ablakon bármikor átjöhet a birtokomra ha nem vagyok itthon, ezt szeretném tisztázni, vagy befalazni kisebb ablakot berakni, vagy rácsot rá. szóltam neki, de természetesen neki ez nem probléma, így nem is érdekli, engem viszont zavar a tény hogy bármikor átjön, ha a kutyám megharapja én leszek a felelős...2016. nov. 2. 07:57
1/1 anonim válasza:
Nem lehet. Max. kb. 60x80 cm ablak lehet, leginkább tűzvédelmi okokból. Az építéshatóságnál kell kérned, hogy kötelezzék az ablak beszűkítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!