Érdekes! Te is megfordítod a párnát alvás előtt hogy a hidegebb oldala legyen fönt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 20:59
11/24 anonim válasza:
Alvás előtt nem, de éjszaka néha igen :-)
12/24 anonim válasza:
Én is, de inkább a takarót szoktam forgatni :P
13/24 anonim válasza:
Csak nyáron a melegben szoktam a kispárnát megfordítani. Takaró meg mindig a legtávolabb van tőlem mire reggel felkelek.
14/24 anonim válasza:
én inkább a nyáladzásom miatt fordítom meg a párnát. 30f
15/24 anonim válasza:
Én régen csináltam, már leszoktam róla. Nagy nyári hőségben azért még előfordul, akkor a takarót is forgatom. De télen örülök, ha meleg, dehogy fordítom a hideg oldalára :)
20/L
16/24 anonim válasza:
Ezen lehet röhögni, de én pl nem megfordítom a párnát, hanem a párna alatt alszok. Magam sem értem miért, de nekem csak így megy.
17/24 anonim válasza:
22:30 :D Tényleg röhögök rajta. Vicces. Ám én is van hogy reggel a párna alatt találom magam.
Én is kispárna-nagypárna(régebben félbehajtva de már úgy magasnak találom)-paplan-lepedő-vel alszok igazán jót.
Lefekvéskor én is ha meleg a párna, szoktam fordítani rajta egyet, nah meg ha nyálacskás akkor is fordítok akár este is.
Elalvási póz hason. Bedugom a kezem a nagypárna alá, fejem oldalt a kispárnán, és majd nyakig betakarva. + egy plüssnyúl a kezemügyében a párna alatt (ami viszonylag kicsi)
23/F
20/24 anonim válasza:
én mikor a hasamon alszok sose használok párnát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!