Már második alkalommal járok úgy, hogy kombicirkóm azután romlik el, hogy kihívok egy szerelőt tisztításra, karbantartásra. Lehet, hogy humbug az egész és jobb nem hozzányúlni?
Először kihivtam valakit az akkor kétéves berendezéshez, kompresszorral tisztította, aztán a led hibát jelzett már aznap, a srác kijött párszor, egyre rosszabb lett, persze kiszállás mindig volt, széttárta a karját, panelcsere lett a vége, 100000 Ft.
Most megint kihívtam egy másik szerelőt, csak jó néha ha ránéz egy szakember gondoltam, hétfőn tisztította, tegnap már hibát jelzett.
Van értelme ennek a javasolt karbantartásnak azon túl, hogy ezek szerint elrontják a készüléket?
A kombi készülékeknek egyik "lelke" a váltó szelep.
Nah...ez az amit nem szoktak karban tartani.Ő felel a fűtés és meleg víz közti váltásért.
Vagyis ezt ki kellene szerelni a készülékből és szépen meg tisztítani a tengelyt és kenőanyaggal ellátni.
Ezután jön a másik rákfene a gázszelep és ennek is a vezérlő motorja.
Szóval nem elég a portalanítás és a "ráolvasással" való
szervizelés átlag 14 ezerért.
A múltheti szerelő nem volt hajlandó visszajönni. Egy másik volt ma itt, ismét panelcsere lesz.
:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!