Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Most kerültem 9. dik osztályba...

Most kerültem 9. dik osztályba és kollégistának kelett hogy legyek, nem tetszik utálom de a szüleim nem engedik a bajárást pedig meg lehetne oladni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Utálom a kolit

2016. okt. 16. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekem 15 perc busz és 40 perc vonatozás...

simán bírom, a társaság, haverok minden

és a jegyeim is jobbak,

és pihentebb is vagyok

2016. okt. 17. 15:41
 12/14 anonim válasza:
Nekem 3 óra buszozás, igaz, én egyetemre járok. Inkább most szokd meg a kolit, mint egyetemen majd. Rutinosabb leszel.
2016. okt. 22. 00:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Csak azzal nme értek egyet ha nem tetszik és látják hogy sírok napmint nap akkor miért erőltetik ennyire
2016. okt. 23. 08:07
 14/14 anonim válasza:

Melyik városban vagy? Nem tudnál átmenni másik koliba, hátha jobban tetszene? Mi a problémád vele?

Csak mert én is most kerültem koliba, 15 éves lány vagyok, és nagyon szeretem nagyon jól érzem magamat. Pedig féltem, hogy mi lesz velem, augusztusban már gyomorideggel ébredtem minden reggel és sírtam is attól félve, hogy mi lesz velem.

2016. okt. 28. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!