Mi a véleményetek a szatén ágyneműhuzatokról?
Én tisztára belehabarodtam, de párom szerint hideg.(ok, elismerem)De olyan szép.Én szívem szerint vennék még gyorsan vagy két garnutúrát, olyan szépek.
Tapasztalatok?
Nekem valahogy azért tetszik, mert olyan vad és sejtelmes.De tényleg hideg.Nincs összegyűrődve, pont méret bele a nagyméretű paplan(egy takaróval alszunk,200x220), és nekünk nem csúszkál.De felhúzáskor viszont igen.Most koromfekete van, de pályázok egy bordóra.
Ha ki lettem dobva itthonról a legújabb agymenésem miatt, megírom:)
Köszönöm mindenki válaszát.
Sajnos a pamut ágyneműk is megadják magukat(hetente mosom), de lehet akkor ez még hamarabb.
Mivel teljes fekete, ezzel a színtartó mosógéllel mosom, márkáját nem írom le, biztos tudjátok melyikre gondolok.
Sajnálni fogom ha tönkremegy, mert nagyon szép.
Amúgy vendégágyneműnek is ilyet vettünk, csak az pasztellszínű, van rajta valami minta, az is szép.Az ugye ritkábban van mosva.
Én évek óta ilyen agyagú ágyneműkben alszom, még a lepedő is szatén. Tény, hogy kényes anyag, de számomra is annyira szexi tud lenni. Eleinte én is a földön landoltam, mikor belehuppantam, de hamar megszoktam. Nekem még a pizsamáim hálóingjeim is ilyen anyagúak, de nagy ágyam van nem csúszok le róla. Pasimnak is most már bejön. Az hogy hideg télen, lehet hidegebbnek érződik én sosem fázom alatta, nyáron meg van légkondi.
Ami engem zavar benne a szálhúzódás ha beleakad valami, vagy volt mikor letört a körmöm és végig szántottam vele, az nagyon csúnya tud lenni.
Mosni én a lehető legalacsonyabb hőfokon szoktam kímélő programmal, és nem centrifugálom, szárítón hagyom megszáradni, vasalni meg tiszta felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!