Szatén lepedőből tudnék alkalmi ruhát készíteni?
Bocsánat, lehet, hogy idióta kérdés, csak nem tudom van
-e különbség a szatén lepedő és a szatén anyag között. Elvileg szerintem nincs, de azért kíváncsi lennék mások véleményére is.
Köszönöm a normális válaszokat!
nincs különbség
pénz hiján az alvásra használhatatlan szatén lepedőmből hasonlót varrtam mint a következő linken a legalsó lila
(megvenni nem veszed 20ezer alatt)
Nagyon szép! Ügyes lehetsz!
Sajnos én szabni nem tudok, pedig nagyon szeretném megtanulni. Én is egy alkalmi ruhát szeretnék összehozni valahogy, és most néztem, hogy az egyik aukciós oldalon a szaténlepedő (150x200-as) 2200 Ft, egy rövidárú webshopban a szatén anyag (145x100-as) 1290 Ft. A lepedő gazdaságosabb. :D
Köszi a válaszokat!
Bocs hogy ide írok, de a szatén anyagról érdeklődnék én is, varrattunk kb 2 hónapja 9 db flamenco szoknyát, és már a második felvétel óta az anyag foszlik, szinte leválik a varrás mentén. Szegeden lakunk, és pestről küldték futárral, és sajnos nem is lehet már orvosolni. Mitől lehet ez?
Köszi ha válaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!