Ti hol rejtegetitek az olyan dolgaitokat, amit nem szeretnétek hogy megtaláljanak a szüleitek?
Nekem szerencsére nincs szükségem ilyesmire, és soha nem is volt, még kisgyerekként sem.
Nálunk nem szokás egymás dolgaiban turkálni, de ez olyan szinten igaz, hogy ha kint hagytam az asztalon a naplómat, de akár nyitva, akkor sem olvasta el senki. Én így nőttem fel, nálunk ez a természetes. Én is ugyanezt megadom a családtagjaimnak persze.
A testvéremmel volt egy időben, mikor egész kicsik voltunk, egy olyan korszakunk, hogy "ne nyúlj az én játékaimhoz!" (ami tök értelmetlen volt, hiszen közösek voltak, de mindegy...), és akkor csináltunk olyan csúnyaságot, mint bekötni a szekrényeket (zár nem volt rajtuk), vagy fenyegetni mindenfélével... Tök gáz. Szerencsére hamar kinőttük.
"ez egy kb 20-25 centis"
Kitalálom: hosszúkás és két bazi nagy rúdelem kell bele.
Még jó hogy szüleim előtt nem kell rejtegetnem semmit, merttiszteletben tartják a magánszférám...
De ha nem így lenne, akkor szerintem én házon kívül rejteném el a dolgaim, naplómat meg gépen írnám és levédeném jelszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!