Nikolas Kidman kérdése:
Az almacefrében benne szabad hagyni a magot?
Figyelt kérdés
Baj ha benne maradna? olyan 200literről van szó, kis hordókban. elkezdeném feldolgozni az almát csak nem tudom hogy bene hagyhatom-e. mindenhol úgy láttam hogy bennehagyták.2016. okt. 11. 18:01
2/7 A kérdező kommentje:
és ha kifőzöm, nem kerül bele a cián a párlatba?
2016. okt. 11. 22:09
3/7 anonim válasza:
Olyan minimális a tartalma, hogy nyugodtan benne hagyható.
4/7 anonim válasza:
Eszem a barackmagot.Unokaöcsém bemegy,kérdezik tőle ,mit csinál a nagybátyád ? Eszi a ciánt ! Nyugi ,ebbe ,még nem halt bele senki.
5/7 anonim válasza:
Az almamagban nincs különösebben cián. Az a csonthéjasok magjában van több-kevesebb.
6/7 anonim válasza:
Rajtad múlik, hogy milyen minőségű pálinkát akarsz készíteni,én csak olyan gyümölcsöt teszek a cefrébe ,amit meg is ennék. A hibátlan, érett, kimagozott gyümölcs a legfinomabb cefre alap. Több munka,de megéri.
7/7 A kérdező kommentje:
ok. köszi, minden világos!
2016. okt. 12. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!