Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi a lakáshiteled?

Mennyi a lakáshiteled?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 13:44
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
nem sokat tudok az ilyen dolgokról, de anyáék 20 évre vettek fel lakáshitelt, de ebben mindig fix a havi összeg (70-80 e körül). a baj csak annyi, hogy a 20 évet, amiből eddig 10 telt le, meghosszabbították még 20 évvel. ez annyit jelent, hogy elvileg 70 évesen is ennek a lakásnak a hitelét fogjuk törleszteni. aranyos, nem ? 16/L/Bpközeli :D
2010. nov. 8. 11:25
 32/32 anonim ***** válasza:

Valaki azt írta, hogy nem mindenki szerencsés, hogy sokat tanulhat. A tanulás nem szerencse kérdése, viszont, hogy a tudás birtokában el tudsz-e helyezkedni, az már igen. Én 3 diplomával nem kaptam tanári állást ( bár tudom, hogy akkor sem lett volna dőzsölés, sőt), s most egy cégnél vagyok asszisztens.

Nem az, amire mindig is vágytam, de ez van, ezt kell szeretni.S ráadásul többet kapok, mint ha tanítanék. S még így sem tudom, hogy mikor lesz annyim, hogy egy lakásra hitelt tudjak felvenni.(ergó jelenleg nincs hitelem) De nézegetem a lakásárakat s elég kétségbe ejtő a helyzet.Egyedül, semmi támogatással nem hiszem hogy lesz esélyem.

2011. jún. 23. 13:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!