Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakás fűtése villanysütővel?

Lakás fűtése villanysütővel?

Figyelt kérdés
Lehet baj abból, ha ideiglenesen a sütővel langyosítom fel egy kicsit a lakást? (A nagyobb áramszámlán kívül persze)
2016. okt. 6. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, a sütőnek nem lesz baja, s ugyanolyan esélyeket látok tűzre, mint normál sütésnél, ami alapból kb. semmi.

Mi ilyenkor be is rakunk valamit sülni, úgyis sütisek vagyunk s indul a sütőtökszezon is, aminek sok óra kell :)

2016. okt. 6. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Na látod, ez nekem is megfordult a fejemben. Inkább sütök valamit, csak legyen 1-2 fokkal melegebb bent. :)
2016. okt. 6. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Na de mással nem tudsz fűteni?
2016. okt. 6. 18:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos még egy teljes hétig nem, és lassan befagy a seggem... De lehet jobban járok, ha addig is veszek egy hősugárzót, és nem kínzom magam feleslegesen.
2016. okt. 6. 19:04
 5/6 anonim válasza:
hősugárzó jó ötlet, nálam már csak így van 20-21 fok, alapból 16-18 és befagy a lyukam :D
2016. okt. 6. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak ha ritkán kell, akkor végülis tökmindegy, hősugárzó vagy más elektromos cucc s megspóroljuk a vételárat (úgyis tönkremegy hamar egy kis apróság, szoktak). Úgyhogy megértem a sütőt. Bár... A sütő nem mobil (már akié, nekem minisütőm van, de akkor is kényelmesebb egy apró fűtőegységet vinni ideoda). Nekem a konyha hőmérséklete kevésbé érdekes (kivéve, hogy onnan száll fel a meleg a szobákba :D), a gép előtt tudok inkább fázni. S végülis egy kis eszköz nem drága s ha nem használja az ember rengeteget, akkor megvan az esély, hogy sokáig kitart.

Nekem van hősugárzónak nevezett meleget fújó ventis cucc, halogén hősugárzó, ami nagy és világít, olajradiátor, hajszárító (de az hangos), párátlanítógép (itt jól jön, de az is hangos) meg minden. De én télen is árammal fűtök.

A melegítőpárna jó még, alig fogyaszt és felmelegít, de a maiak romlékonyabbak, mint a régiek, azt tapasztaltam.

2016. okt. 6. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!