A falatokon van poszter?
én elég egyedi eset vagyok, mert a szobámat majd nyáron felújítjuk, és addig is zsírkrétával készült firkák vannak rajta(ha unom magam, elő a dobozt, és GO :D), meg egy-két poszter, saját rajzok, de akikről szeretnék posztert a falamra, róluk nem találok az újságokban. :/
12/L
Csak így engedte, hogy megkérdezzem... Az eredeti így volt: Ti tesztek ki a falra posztereket? Vagy: Van poszer a falatokon?
De azt írta, hogy ne kérdezzek általánosságba...(akkor mégis mi a fr@ncba kérdezzek?!)
Az ajtóm külső felén vannak sztárok(hatalmas Green Day felirat, 30seconds to Mars, Fall out Boy, Katy Perry, Bruno Mars, VOLT-os plakát) belül meg családi/baráti fotók, képeslapok, rajzok, emlékek
13L
Nincs. De 15 éves koromig, amikor még másik szobám volt, sok dolgot tettem ki.
Sailor Moon-os posztereket, kutyás, macskás, Garfieldos posztereket. Volt pár képeslap osztálykirándulásokról meg kutyákról.
Most csak képeslapok vannak, de nem a falon, hanem a polchoz erősítve. Velencés, hajómúzeumos képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!