Az osztálytársaim (álltalában lányok) akiket meghívok magamhoz mindig csodálkoznak, hogy nálam nincsenek a falon poszterek... Ti tesztek ki? És ha igen menyit/ milyet? Kikröl vannak ezek a poszterek? Az újságban találtakat teszitek ki? Vagy valami mást? Mi diszeleg még a falatokon?
Szia!Hát én 13 vok és lány.Nekem vannak poszterek a falaimon és én azokat raktam ki amik újságban voltak,de olyanok,akiket szeretek is(AFC,Fernando Torres,Ronaldo,Zlatan Ibrahimovic,Lewis Hamilton,Taylor Lautner,Mark,Children of Distance,stb.)Más nincs a falaimon.
2010. ápr. 23. 19:37
2/15 anonim válasza:
hát nálam néhány posztervan..de főleg képek és egyes rajzok amik emlékekhez fűzödnek:D
2010. ápr. 23. 19:38
3/15 anonim válasza:
Otthon nincs, egyrészt, mert nem is lenne hova kirakni, másrészt, mert tapétára nem ragasztok semmit. Van egy A2-es festmény, amit én készítettem, és ennyi.
De a kollégiumi fal, bár tiltja a házirend tele van aggatva. Lássuk csak, egy GUNSxWORD-ös, A1 méretű walscroll; egy One Pieces, egy Fate Stay, egy Legend of Zeldás plakát; egy természetfotós naptár; egy velencei képeslap, egy Bukottak Holdja poszter és két nyomtatott kép. Egy Suzumiya Haruhis és egy Serial Experiments Lain-es.
2010. ápr. 23. 19:39
4/15 anonim válasza:
Nekem van:) Az ágyam felöli falam nagyon üres lenne, ezért még régen raktam posztereket meg van ott egy kis parafatáblám ami tele van rakva színes szórólapokkal, amiket kaptam barátoktól (mármint iylen táncos), buli szórólap stb. Poszterek közül már már nem szeretem a Good Charlotte-ot, de legalább ált. iskolai emlékek fűznek hozzá.
2010. ápr. 23. 19:51
5/15 anonim válasza:
Van, főleg oylan,a melyekhez emlékek kötnek. Motoros poszterek (ezek között újságból kiszedettek és promok is), koncertbelépők, setlistek, karszallagok, saját és ismerősök rajzai..
2010. ápr. 23. 19:58
6/15 anonim válasza:
Hát... van egy nagy parafatáblám az van kirakva, újságból kivágott cipők, szemek meg ilyenek amik megtetszenek. Van rólam és barátnőimről is kint kép, kis rajzok, ilyesmi. De konkrétan nincs kint poszter...Képek meg rajzok lesznek majd ha ki lesz festve a szobám de mivel még nem tudom eldönteni milyen színű lesz, marad a fehér.
2010. ápr. 23. 19:59
7/15 anonim válasza:
Nekem a falam televan focistákkal,de szigorúan csak Barcelonás,Bayern München-es és a német válogatottról. Ezeket általába sportújságokból szedem össze.
De van még kint 2 nagy-magyarország térkép és egy turul rajz is.
És van még egy a régi időkből,amikor még kis rajongó p.icsa voltam egy Killerpilzés poszter. Mostanra ezt már kinőttem de egyet meghagytam:D
15/L
2010. ápr. 23. 20:24
8/15 anonim válasza:
Nekem csak egy O'Neill-es zászló van a falamon (Kb. 1m x 1,5m-es)
De régen volt sok poszterem, kizárólag fekete pasis :) 22/L
2010. ápr. 23. 20:39
9/15 anonim válasza:
7-8 éve nincs,csak 1 Sklipnot poszter,elég dekoratív kép róluk a Metal Hammerből.Nem szeretem a p-eket,festmények vannak kitéve sokan(sajátok)és tájképek,kastélyos,hangszeres képek.+1 kard,lópatkó 22L
2010. ápr. 23. 20:41
10/15 anonim válasza:
Nincs. Viszont régen, amikor én is 12-13éves voltam, nekem is volt. :-) Most 22vagyok, és inkább csak bekeretezett képek, oklevelek vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!