Ha olcsó a falfesték az minden esetben rossz?
Figyelt kérdés
nincs nagyon pénzem de a a falat muszáj átfesteni.2010. ápr. 22. 18:45
1/5 anonim válasza:
talán az állaga rosz. túl folyós vagy csomós, de ha ez téged nem zavar, akkor semmi gond.
2/5 anonim válasza:
ez szinte minden esetben ugy van. olcsó husnak hig a leve. persze az attól függ, hogy milyen az igényed. én pl. 2-3 ezerr vettem olcsóbvbat a menyezethez, azóta is mikor felnézek eszembe jut minden bánatom. pedig sokat dolgoztam a javitásával. ez van. a tandijat befittem. persze vanna közepes árfekvésü festékekl is.
3/5 anonim válasza:
én a legolcsóbb tescossal festettem ki, teljesen jó lett a lakás. csak a munka volt vele több. legközelebb magamat kímélve inkább a drágábbikat veszem..:)
4/5 anonim válasza:
Mi is festettünk már tescossal!Nem volt rossz, csak több réteg kellett!Legutóbb platinumot vettünk41 sor simán gyönyörűen fedett, legközelebb is ennél maradunk!
5/5 anonim válasza:
az ár általában tükrözi a minőséget. ráadásul amit egy jobb festék 2 rétegben tud a rossz csak 3-4 rétegben, tehát mindjárt nem is olyan olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!