Nagyon kis felületek ragasztására mit vegyek?
A porzsákot helyén tartó kis pöcök kis szárral letörött.
Kuka az egész hóbelevanc?
Az anyag nem mindegy. A pillanatragasztók nem mindenféle műanyaghoz ragadnak.
Nem tudom, milyen kivitelű az a szerkezet, nem lehetne esetleg behajtani oda egy lemezcsavart?
Ezt nálunk senki meg nem csinálja...hacsak én nem, aki azt sem tudja, mi az a lemezcsavar.:(
Ha találnék valami alkalmasnak tűnő lapocskát, akkor a tört végeken kívül ahhoz is hozzáragasztanám, mert nem lenne útban, azt hiszem. Műanyag, és nagyon keskeny száron van a beakasztani való pöcök, akkor valszeg csak nagyon keskeny lapocskát ragaszthatnék hozzá.
Nem lesz ebből semmi, de azért nagyon köszönöm a jószándékot.
Jól gondolom, hogy ez egy ilyen kis kampó, ami letört? Mert akkor nem nagyon lehet melléragasztani semmit, mert ennek hajolni kell a működéshez. Egy sima ragasztás meg nem bír ki ekkora erőt, a rendszeres hajlítgatást.
Esetleg megnézheted, hogy amiről letört a pöcök, az kiszedhető-e, mert ha igen, akkor talán szervizben tudnak újat beszerezni, persze jó pénzért. Ha elég régi a porszívó, akkor inkább ne is foglalkozz vele, új gépnél még érdemes próbálkozni.
Ezen a pöckön mozgatható előre-hátra az a műanyag lap, aminek kétoldali sínébe csúsztatjuk a porzsákot, és ami ki is esett, amikor szétnyitva a porszívót egyik szobából a másikba vittem, hogy ott jobban látok. Akkor tört le.
Elég régi a porszívó, csak most hogy jól körülnéztem a neten, látom hogy mennyi baj van velük, kezdtem el sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!