Egy 80l-es kb 1100w-os villanybojler mennyit fogyaszt havonta?
Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 12:44
11/16 anonim válasza:
6: a többit nem én írtam, csap próbáltam egy pontosabb választ adni mint fentebb.
12/16 anonim válasza:
6-os vagyok, csak kekeckedtem
elképesztő, hogy erre valaki normális választ vár, ezért is írtam az első hozzászólásba a suzukis kérdést.
De nem vette a lapot és nem tetszett a kérdezőnek.
13/16 anonim válasza:
Meg a 80 literes az hogyan lehet " kb 1100w-os"?
14/16 anonim válasza:
Igazából olyan adatokat adtál meg, amik szinte teljesen lényegtelenek a kérdésed szempontjából. Ez itt sokaknak a gondja. Hány m3 és hány fokos melegvizet használsz egy hónapban. Ez sokkal fontosabb. Ugye ettől, meg a bojler szigetelésétől függ, hogy mennyi időnként fog bekapcsolni, mennyi ideig fog fűteni és ebből jön ki, hogy mekkora is lesz az elektromos munka, amiért végül fizetned kell.
16/16 anonim válasza:
A villanybojler zabálja az áramot, -bár éjszakai tarifával működik. Én csak egy szőke nő, 65 éves műszaki analfabéta vagyok, de azt tudom, hogy kb.ugyanannyit fogyaszt kWatt-ban, mint az összes többi elektromos kütyüm. Summa summarum: ha lehetőséged van, melegítsd a vizet gázzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!