Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek a szomszéd kutyájával?

Mit tegyek a szomszéd kutyájával?

Figyelt kérdés

Állandóan ugat!

Ami nem is lenne baj, ha napi 2-3X lenne, mert, hogy ugye kutya, de ez a semmit is ugatja! Több kutya is van a környéken többek között Nekünk is, de csak akkor ugatnak, amikor postást vagy idegent látnak.

Van, hogy este 11-kor és reggel 6-kor, arra ébredünk, hogy ez a f@sz kutya ugat, és nagyon bosszantó!!

A férjem sokat dolgozik és pihenni sem tud, azonkívűl van egy babánk is, aki többször is megijedt a kutya hangjától!

Szóltam Neki, hogy a baba miatt fegyelmezze a kutyáját! Előszőr, azt mondta a Nő, hogy megpróbál rászólni, másodjára, amikor szóltam, azt mondta nem is az Ő kutyája ugat! "Különben is, akinek nem tetszik tehet egy szivességet"! Erre, már nem mondtam semmit, saját Magát minősíti, primitív barom!

A férjem, azt mondja, hogy elöbb a kutyát, aztán a gazdáját pics@n lövi!

Az érdekelne, hogy van-e, erre vonatkozó jogszabály?

Valami, ami a szomszédok megzavarásával kapcsolatos?

Esetleg a zavaró kutyaugatásra!

2010. ápr. 17. 20:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
a kis hülyét iróniából írtam, értenéd ha az összes kommentet elolvastad volna."milyen anyák vannak..." no comment
2010. ápr. 24. 11:55
 32/44 A kérdező kommentje:

Én, mint hihi-primkó csaj, csak röhögök a sok Barmon!(tisztelet a kivételnek, aki Mellém áll, mert megérti a problémám)

Nem írtam, hogy a szomszédokkal rosszban vagyok!

(együtt grillezünk hétvégenként és soha nem voltunk rossz viszonyban)

Nem írtam kutyákról csak egy bizonyos mélyhangú közvetlen szomszéd kutyáról! (sőőt, nekünk és a környező házakban mindenhol van kutya és nem zavar az ugatásuk)

Azt sem írtam, hogy olyan nagyon ráérek 2 gyerek mellett!!

De, itt már túl reagálták a primkó csaj kutya gyűlöletét, ami nem is igaz!!

Mérnöki diplomám van és 3 nyelven beszélek (olasz,szerb,héber)! 16 éve egy fejlesztő cégnél dolgozom!

Tényleg nem tudok a társadalomba beilleszkedni!! *-*

És még, azt hozzáteszem, hogy nem is a kérdésemre válaszoltak a jóindulatúak!! (csodálkoznak, ha vissza válaszolok primkó módra?!)

2010. ápr. 24. 16:39
 33/44 anonim ***** válasza:
Igazad van, Én a "kis hülye" anyukája vagyok, nem kell a rosszindulatú megjegyzéseket felvenni, tök értelmes kérdést tettél fel, abszolút minden rosszindulat nélkül. van akinek sikerült megérteni, van akinek nem. szomorú, hogy ilyen világban élünk, egyből primitív lesz az ember ha nem feltétlenül ért egyet mások véleményével.
2010. ápr. 24. 18:06
 34/44 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, hogy Te megértetted a kérdés lényegét!

A kutya probléma, pedig rendeződött!

A férjem jól helyre rakta a nőt, és azóta ugyan úgy köszönő viszonyban vagyunk, tehát most nem sértődött meg!

A férjem mentőorvos és sokszor a nappalt kell pihenésképp választania, mert éjszaka dolgozik és, ezt ugatás mellett nem lehet!

Köszi mégegyszer!

2010. ápr. 24. 19:54
 35/44 anonim ***** válasza:

"csak röhögök a sok Barmon!(tisztelet a kivételnek, aki Mellém áll"

Azért ez ám a szuperértelmes megnyilvánulás. Aki nem ért velem egyet, az Barom! A Mellém-et meg nagybetűvel írom, mert ÉN, ugye..

2010. ápr. 24. 20:41
 36/44 anonim válasza:
100%
KÖNYÖRGÖK SEGÍTSETEK MÁR! A szomszédnál két puli ugat, mi mellette alszunk, este tíztől hajnal egyig egyfolytában, megállás nélkül, konkrétan én meg fél négykor kelek, mert mennék dolgozni. TÉNYLEG JÓL JÖNNE VALAMI ÉPKÉPZLÁB ÖTLET, azon kívül hogy beszéljek a szomszéddal (alkesz, nem zavarja), és AZ ISTEN SZERELMÉRE SZERELMÉRE, AKI NEM TUDJA MEGFELELŐEN ÁTÉREZNI A PROBLÉMÁT, AZ "GYÜHET" HOZZÁNK ALUDNI. Próbálni, aztán véleményezni, köcsögök.
2010. máj. 7. 19:21
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

:D

A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:21

Lepontoztak a "köcsögök", mi? :)

AMÚGY ABLAKSZIGETELÉS CSZESEDMG! ;) Ja, tudom, nehogymár még neked kelljen áldozni a kényelmedért! Oldja meg a szomszéd, mi? :) Akkor nem tudok megoldást.

2010. máj. 7. 20:40
 38/44 anonim ***** válasza:

Ezt NEM lehet ablakszigeteléssel megoldani!

Igaza van a pulisnak, úgy kell véleményezni, hogy először egy hétig minden nap a kutya vonyít a szigetelt ablakod alatt.

Én se mondok véleméynt olyasmiről amiben nem volt részem, mert nem tudom milyen lehet, tehát nem tudok hozzászólni érdemben!

Ez hogy nem világos?..

Puli-ügyben az a véleményem, hogy összeszedni őket egy éjjel és bevágni egy menhelyre.

Egy fokkal jobb,mint a mérgezés.

2010. máj. 8. 10:11
 39/44 anonim ***** válasza:

DE MEG LEHET OLDANI! Az egyik közvetlen szomszédomnak 5 kutyája van, és a 40 tonnás faszállító kamionjával minden reggel fél 5-kor indul dolgozni! Állítólag az egész utca arra kel.

Nekünk 3 rétegű ablakunk van, és meg sem halljuk! A kutyájuk a konyhaablakunktól 6(!) méterre ugat, és nem halljuk, csak látjuk, hogy mozog a szája!

Szóval aki nem próbálta, az ne jöjjön ilyen hülyeséggel, hogy a hangot nem lehet kizárni hangszigeteléssel!

"Én se mondok véleméynt olyasmiről amiben nem volt részem"

Na akkor ne mondj véleményt az ablak-hangszigetelésről!

2010. máj. 8. 10:47
 40/44 anonim ***** válasza:

2 éve cseréltettük ki az összes nyílászárót, több havi fizetésünkben került, spóroltunk rá nem keveset.

Nem fogom a dög miatt újrabontatni az egészet, ez nyilvánvaló.

Ha már választani kell, a kutya megdöglik, vagy elvisszük valahová.

Ennyi.

Azt hiszem, nem elvárható, hogy kétévente változtassunk valamit a házunkon félmillióért, mert a szomszéd nem képes együttélni a környékkel. Megmérgezni a kutyát nem én fogom, megteszi más, akinek hamarabb tele lesz a t.ke, mert nem tud aludni éjszaka.

Ez egy falu, és ne mondd a szomszéd öregembernek, hogy cseréltesse ki az ablakát a hatvanezer forint nyugdíjából, mert fényes nappal fogja a puskát, átmegy, lelövi a dögöt és részéről meg van oldva az egész. És meg is értem.

Itt falun még rengeteg helyen van egyrétegű üvegből ablak, nagyjából húsz évesek, vagy harminc, vagy a fene tudja, és nem is nagyon lesznek kicserélve mostanság.

Bocs.

2010. máj. 9. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!