Mit tegyek a szomszéd kutyájával?
Állandóan ugat!
Ami nem is lenne baj, ha napi 2-3X lenne, mert, hogy ugye kutya, de ez a semmit is ugatja! Több kutya is van a környéken többek között Nekünk is, de csak akkor ugatnak, amikor postást vagy idegent látnak.
Van, hogy este 11-kor és reggel 6-kor, arra ébredünk, hogy ez a f@sz kutya ugat, és nagyon bosszantó!!
A férjem sokat dolgozik és pihenni sem tud, azonkívűl van egy babánk is, aki többször is megijedt a kutya hangjától!
Szóltam Neki, hogy a baba miatt fegyelmezze a kutyáját! Előszőr, azt mondta a Nő, hogy megpróbál rászólni, másodjára, amikor szóltam, azt mondta nem is az Ő kutyája ugat! "Különben is, akinek nem tetszik tehet egy szivességet"! Erre, már nem mondtam semmit, saját Magát minősíti, primitív barom!
A férjem, azt mondja, hogy elöbb a kutyát, aztán a gazdáját pics@n lövi!
Az érdekelne, hogy van-e, erre vonatkozó jogszabály?
Valami, ami a szomszédok megzavarásával kapcsolatos?
Esetleg a zavaró kutyaugatásra!
Én, mint hihi-primkó csaj, csak röhögök a sok Barmon!(tisztelet a kivételnek, aki Mellém áll, mert megérti a problémám)
Nem írtam, hogy a szomszédokkal rosszban vagyok!
(együtt grillezünk hétvégenként és soha nem voltunk rossz viszonyban)
Nem írtam kutyákról csak egy bizonyos mélyhangú közvetlen szomszéd kutyáról! (sőőt, nekünk és a környező házakban mindenhol van kutya és nem zavar az ugatásuk)
Azt sem írtam, hogy olyan nagyon ráérek 2 gyerek mellett!!
De, itt már túl reagálták a primkó csaj kutya gyűlöletét, ami nem is igaz!!
Mérnöki diplomám van és 3 nyelven beszélek (olasz,szerb,héber)! 16 éve egy fejlesztő cégnél dolgozom!
Tényleg nem tudok a társadalomba beilleszkedni!! *-*
És még, azt hozzáteszem, hogy nem is a kérdésemre válaszoltak a jóindulatúak!! (csodálkoznak, ha vissza válaszolok primkó módra?!)
Szia!
Köszi, hogy Te megértetted a kérdés lényegét!
A kutya probléma, pedig rendeződött!
A férjem jól helyre rakta a nőt, és azóta ugyan úgy köszönő viszonyban vagyunk, tehát most nem sértődött meg!
A férjem mentőorvos és sokszor a nappalt kell pihenésképp választania, mert éjszaka dolgozik és, ezt ugatás mellett nem lehet!
Köszi mégegyszer!
"csak röhögök a sok Barmon!(tisztelet a kivételnek, aki Mellém áll"
Azért ez ám a szuperértelmes megnyilvánulás. Aki nem ért velem egyet, az Barom! A Mellém-et meg nagybetűvel írom, mert ÉN, ugye..
:D
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:21
Lepontoztak a "köcsögök", mi? :)
AMÚGY ABLAKSZIGETELÉS CSZESEDMG! ;) Ja, tudom, nehogymár még neked kelljen áldozni a kényelmedért! Oldja meg a szomszéd, mi? :) Akkor nem tudok megoldást.
Ezt NEM lehet ablakszigeteléssel megoldani!
Igaza van a pulisnak, úgy kell véleményezni, hogy először egy hétig minden nap a kutya vonyít a szigetelt ablakod alatt.
Én se mondok véleméynt olyasmiről amiben nem volt részem, mert nem tudom milyen lehet, tehát nem tudok hozzászólni érdemben!
Ez hogy nem világos?..
Puli-ügyben az a véleményem, hogy összeszedni őket egy éjjel és bevágni egy menhelyre.
Egy fokkal jobb,mint a mérgezés.
DE MEG LEHET OLDANI! Az egyik közvetlen szomszédomnak 5 kutyája van, és a 40 tonnás faszállító kamionjával minden reggel fél 5-kor indul dolgozni! Állítólag az egész utca arra kel.
Nekünk 3 rétegű ablakunk van, és meg sem halljuk! A kutyájuk a konyhaablakunktól 6(!) méterre ugat, és nem halljuk, csak látjuk, hogy mozog a szája!
Szóval aki nem próbálta, az ne jöjjön ilyen hülyeséggel, hogy a hangot nem lehet kizárni hangszigeteléssel!
"Én se mondok véleméynt olyasmiről amiben nem volt részem"
Na akkor ne mondj véleményt az ablak-hangszigetelésről!
2 éve cseréltettük ki az összes nyílászárót, több havi fizetésünkben került, spóroltunk rá nem keveset.
Nem fogom a dög miatt újrabontatni az egészet, ez nyilvánvaló.
Ha már választani kell, a kutya megdöglik, vagy elvisszük valahová.
Ennyi.
Azt hiszem, nem elvárható, hogy kétévente változtassunk valamit a házunkon félmillióért, mert a szomszéd nem képes együttélni a környékkel. Megmérgezni a kutyát nem én fogom, megteszi más, akinek hamarabb tele lesz a t.ke, mert nem tud aludni éjszaka.
Ez egy falu, és ne mondd a szomszéd öregembernek, hogy cseréltesse ki az ablakát a hatvanezer forint nyugdíjából, mert fényes nappal fogja a puskát, átmegy, lelövi a dögöt és részéről meg van oldva az egész. És meg is értem.
Itt falun még rengeteg helyen van egyrétegű üvegből ablak, nagyjából húsz évesek, vagy harminc, vagy a fene tudja, és nem is nagyon lesznek kicserélve mostanság.
Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!