Mit tegyek a szomszéd kutyájával?
Állandóan ugat!
Ami nem is lenne baj, ha napi 2-3X lenne, mert, hogy ugye kutya, de ez a semmit is ugatja! Több kutya is van a környéken többek között Nekünk is, de csak akkor ugatnak, amikor postást vagy idegent látnak.
Van, hogy este 11-kor és reggel 6-kor, arra ébredünk, hogy ez a f@sz kutya ugat, és nagyon bosszantó!!
A férjem sokat dolgozik és pihenni sem tud, azonkívűl van egy babánk is, aki többször is megijedt a kutya hangjától!
Szóltam Neki, hogy a baba miatt fegyelmezze a kutyáját! Előszőr, azt mondta a Nő, hogy megpróbál rászólni, másodjára, amikor szóltam, azt mondta nem is az Ő kutyája ugat! "Különben is, akinek nem tetszik tehet egy szivességet"! Erre, már nem mondtam semmit, saját Magát minősíti, primitív barom!
A férjem, azt mondja, hogy elöbb a kutyát, aztán a gazdáját pics@n lövi!
Az érdekelne, hogy van-e, erre vonatkozó jogszabály?
Valami, ami a szomszédok megzavarásával kapcsolatos?
Esetleg a zavaró kutyaugatásra!
Aztán a végén még a tiétek is. Meg a másik szomszédjáé. Aztán lesz egy csendes kutyátlan utca, ahol boldogan nőhetnek fel a kisgyerekek!
Ablak szigetelésen nem gondolkoztál?
Szinte sejtettem, hogy tuti kapok választ a kérdésemre, olyat amivel nem tudok mit kezdeni!
Melyik az, az ablakszigetelés, amelyiktől a hang nem jön át?? kackac!
Ugye, ezt nem gondoltátok komolyan?
Lehet, hogy a kolbász dolgot kipróbálom a gazdin?!
Biztosan nem jó egy ilyen kutyszomszéd, de kertes házban velejárója és általában az önkormányzat sem tud és nem is tesz semmit ez ellen. Szerintem megszokás dolga. A mi utcánkban is ugatnak a kutyák s már nem is tudatosítom hogy zavarna.
Ha a férjed nem tud aludni akkor feltehetőleg nem álmos. Én is sokat dolgozom, de ha fáradt vagyok és elalszom, akkor lőhetnek az ablakom alatt tankból is. A babát sem jó úgy nevelni, hogy teljesen sterill csend legyen mikor alszik. Aztán azon fogsz siránkozni, hogy bár lábujjhegyen jársz a lakásban, de a baba felébred az óraketyegésre.
Én egyetértek a kérdező "kackac" megjegyzésével!
Még én költsek tízezreket mert nem tudja megnevelni a kutyáját??
Nálunk nagyon jól záródó műanyag ablakok vannak, az a dög mégis ugat hajnali négykor, és halljuk. ugyanaz a helyzet mint a kérdezőnél!
Én kismama vagyok,szeretnék pihenni (még dolgozom, amíg bírok) a férjem meg gyakran éjszakás, van hogy nappal is aludna de nem lehet. Olyan munkaköre van, hogy bármikor felkelthetik, azonnal menni kell, és így is alszik szegény: mindenre felébred, de gyorsan visszaalszik. Viszont mindketten felkelünk hajnali négykor és hatkor is a kutyára, szombaton és vasárnap is.
Próbálta a férjem megijeszteni a dögöt, odadobott pár követ, hogy kuss legyen. Erre kijött a gazdi és még mi lettünk megfenyegetve, mer'hogy ő fegyőr (szemüveggel együtt is negyven kiló...)
Arra már rájöttünk, hogy ha kimegyünk a teraszra és felkapcsoljuk a villanyt éjjel, a dög elhallgat, mert "történt valami", és két -három órán át kuss is van.
És nem sünöket ugat, vagy ilyesmit, mert azt máshogy ugatja, egyszerűen unatkozik.
Már gondoltam arra, hogy bedobok hozzájuk egy kutyaiskolás szórólapot, vagy lespricceljük ecettel a kerítést, mert állítólag nem szeretik az erős szagokat.
Nem szívesen bántanánk a kutyát, egy helyes, bár elég buta golden retriever.
Már gondoltunk fasírtba rakott altatóra is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!