Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Máriabesnyő jó hely?

Máriabesnyő jó hely?

Figyelt kérdés
A férjemmel ki szeretnénk költözni a városból, nagyon tetszik a hely, de úgy hallottam, hogy sok a cigány, akik teleszemetelik az erdőt és sokszor égetik a műanyagszemetet, ami miatt nem annyira ajánlott település. De én nem szeretnék csak egy vélemény alapján dönteni. Köszönöm előre is a válaszokat. :-)
2016. júl. 26. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hááááááát...

Van kisebbségi rendesen. Az életmódjuk is rendhagyó. Tudod, egy idő után a jó reggelt szomszéd, nem biztos, hogy örömmel fog eltölteni.

2016. júl. 26. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Van ott egy nagyon szép kertvárosi rész, nemrég épült ki, nincsenek romák arra, sem szemét, nyugis, csendes, biztonságos. Van egy bizonyos rész ahol több roma lakik, de azt észre fogod venni ha betérsz arra (amúgy az sem vészes annyira más putrikhoz képest), szerintem jó hely. A közelben lakom, és sokat dolgoztam arra építőiparban.
2016. júl. 26. 21:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat :-)
2016. júl. 27. 10:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahol sokan vannak, oda biztosan nem költöznék, mert már építkezés/költözés közben kirabolnának. De ha vállalod a biztonsági rendszer kiépítését és szerződést kötsz egy ilyen távfelügyeletes céggel, akkor néhány ezer forintért védve vagy. Olyan házakba, ahol jól láthatóan sziréna van a falon nem szoktak betörni, mert kockázatos.
2016. júl. 28. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!