Mennyi egy kis 30-35 négyzetméteres garzon rezsije havonta FŰTÉS NÉLKÜL?
Szeretnék albiba menni,egy kis garzonra gondoltam.Fűtés pedig nem kell mert alig várom hogy olyan lakásba költözzek ahol nincs fűtés.Itthon is télen majd szétrohadok a melegbe,pedig sima téglablokkosba lakunk.
Tudom hogy sokmindnentől függ az ár,de egy átlagköltséget hátha lehet írni.Vizet sokat használok, a többit meg átlagos mértékben.
áramszámla 8000 nálunk 3 szobásba,viz kb 3-4 ezer plusz fűtés alapdija 2000,ennyi.(ja még van a tv,de azt nem én fizetem)
köszi a válaszokat
Kedves Kérdező, te melyik bolygóról jöttél???
Az mit jelent hogy Neked nem kell fűtés? Ha nem távhős lakásba mész akkor is van alapdíj, de hadd kérdezzem már meg tapasztaltad-e már a -20 fokot. Ez azért egyszer-kétszer előfordul telenként. Szóval ha Neked elég a 0 fok a lakásba (hiszen annyi kell hogy ne fagyjanak be a csapok, mert tudod a víz 0 fokon fagy) akkor is 20 fokot kell ráfűteni.
Szemétdíj pedig mindenhol van ahol szemetet visznek. Maximum beleszámítják a közös költségbe és nem külön kell fizetni. Vagy úgy képzelted hogy a kukások társadalmi munkába dolgoznak, adomány üzemanyagból és egy ismerős telkén ingyen és bérmentve rakják le a szemetet???
35m2-esbe lakok
villany 100kw 5000-
viz 2m3 1200-
közös költség 3400-
gáz 3800/3hó
fűtés távhő nyáron 5-6000,télen 12-16000,ebben van a viz felmelegitése,és nem kérdezik milyen meleget akarok,ablaknyitogatással szabályozható csak...
nem kell fűtés? mi vagy te, eszkimó???
akkor én tudok neked albit, a régi lakásunkban most épp nem lakik senki, és még nyáron is olyan hideg, h befagy a popód.
télen meg kb 2-3 fok volt, mivel még az őrlángot sem kapcsoltuk be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!