Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 1975-ös lakkozott barna...

1975-ös lakkozott barna bútort mgéri felújítani?

Figyelt kérdés
Restaurátorok szerint nem éri meg, elég horror árat mnodtak rá, amíg a bútorok állítólag értéktelenek. 1975-ös kskunfélegyházi bútor, forgácslemezes, poliészter lappal.
2016. júl. 21. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Az nem sokat èr, viszont strapabìròbb mint a maiak. Ha tömör fa volna lenne èrtelme. Egy felùjìtás mindig drága, mert apròlèkos sziszifuszi munka ès megy vele az idő.

Nem vèletlen politùrozott, règen az volt a divat.

2016. júl. 21. 14:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez valami szocreál politúrozott bútor lehet.

Én a legutóbbi lomtalanításkor dobtam ki ezeket. Teljesen jó állapotú masszív örökölt bútorok voltak. 15 évig rakosgattam a garázsban, mert nem volt szívem kidobni. Nálunk a lakásban van bútor, úgyhogy be se vihettem. Értékük nincs, eladhatatlan. Ingyen se kellett senkinek, pedig használhatóak lennének, de ez a fajta "öreges" bútor ma már nem divat és nem is az antik kategória.

Így összeszedtem magam, kellett a hely ezért lomtalanításkor kiraktam őket. Még a lomozó cigányok se vitték el, ennyire nincs rá kereslet, gyakorlatilag szemét, ha hasznosítani te magad nem tudod.

2016. júl. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!