Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért lett barna a fehér gyurma?

Miért lett barna a fehér gyurma?

Figyelt kérdés
Formi fehér süthető gyurmát vettem 50g-os hengerben, 130 fokon sütöttem 15 percig, ahogy rá volt írva. Ehhez képest az eredmény borzalmas, sötétbarna, szétfolyt, olyan lett a csiga mint egy tekercs szar. Fényes teteje lett, egyébként puha. Aranyáron vettem, 500 forint volt.

2015. dec. 23. 13:23
 1/1 anonim ***** válasza:

"Ki irta ra ezt a hulyeseget?" Ez volt az elso gondolatom a kerdest olvasva.


Max 120C° de sokkal inkabb 110, es 5-10 perc, nem 15...

2015. dec. 23. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!