Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Telefonos zaklató? Hogy lehet...

Szikra veronika kérdése:

Telefonos zaklató? Hogy lehet kideríteni hogy ki hívott? Vonalas telefon. (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ide tartozik a kérdés de szeretném ha ötletekat adnátok. Otthoni vonalas telefon általában dél körül csörrenik egyet vagy ha fel is tudom venni senki sem szól bele. Nagyon bosszantó mert két gyerekem is alszik ilyenkor és általában megilyednek rá. Szóval, hogy lehet kideríteni hogy ki az? Kikérhetem a szolgáltatótól, hogy ki hívott minket a vonalas telefonon? Köszönöm
2010. ápr. 16. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérheted. Zaklatót kell bejelenteni, és várhatóan azt fogják kérni, hogy ha legközelebb hív, hívd őket, és megmondják. Régen így volt kb.
2010. ápr. 16. 12:33
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat
2010. ápr. 16. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
A szolgáltató nem fogja kiadni a hívószámot!!
2010. ápr. 17. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak úgy működik, ha a rendőrségen feljelentést teszel, hogy zaklatnak. A rendőrségnek kiadja a szolgáltató a kimenő és a bejövő hívás listát is. Ezt meg tudod Te is nézni.
2010. ápr. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!