Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kiömlött, vagy csak szimplán...

Kiömlött, vagy csak szimplán gyertyatartóra száradt gyertyaviaszt mivel lehet szépen, foltmentesen eltüntetni?

Figyelt kérdés
Lekapargatáson kívül (főleg, hogy az nem minden esetben tökéletes megoldás).
2010. ápr. 16. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám felmelegíteni valahogy, megolvasztani és úgy letörölni. Esetleg ha ruhán van, megfagyasztani aztán lekaparni. Jobb nem jut az eszembe...
2010. ápr. 16. 01:24
 2/5 Phoney ***** válasza:
100%
Ma a legtöbb gyertya nem viasz, hanem paraffin. 100 fok alatt elolvad (bár a viasz is, csak az talán problémásabb anyag), ezért elég forró vízzel elég jól el lehet tüntetni, ha a felület ezt bírja.
2010. ápr. 16. 02:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Felkell melegíteni folyósra.Ha ezt a tűzhelyen nem tudod megoldani,akkor próbáld hajszárítóval melegíteni,amig elolvad.Kiönteni ,a maradékot forró vízzel eltávolítani.
2010. ápr. 16. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg felmelegíted és papírtörlővel letörlöd. Én ruhára at szoktam alkalmazni, hogy újságpapírt tesek rá (olyan fekete-fehéret, nem fényeset), utána kivasalom a papíron keresztül. Gyönyörűen kihozza! Ha vasalható a felület, akkor ez a legjobb megoldás, semmi folt nem marad utána.
2010. ápr. 16. 09:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
2010. ápr. 16. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!