Kiömlött, vagy csak szimplán gyertyatartóra száradt gyertyaviaszt mivel lehet szépen, foltmentesen eltüntetni?
Figyelt kérdés
Lekapargatáson kívül (főleg, hogy az nem minden esetben tökéletes megoldás).2010. ápr. 16. 00:34
1/5 anonim válasza:
Én megpróbálnám felmelegíteni valahogy, megolvasztani és úgy letörölni. Esetleg ha ruhán van, megfagyasztani aztán lekaparni. Jobb nem jut az eszembe...
2/5 Phoney válasza:
Ma a legtöbb gyertya nem viasz, hanem paraffin. 100 fok alatt elolvad (bár a viasz is, csak az talán problémásabb anyag), ezért elég forró vízzel elég jól el lehet tüntetni, ha a felület ezt bírja.
3/5 anonim válasza:
Felkell melegíteni folyósra.Ha ezt a tűzhelyen nem tudod megoldani,akkor próbáld hajszárítóval melegíteni,amig elolvad.Kiönteni ,a maradékot forró vízzel eltávolítani.
4/5 anonim válasza:
Esetleg felmelegíted és papírtörlővel letörlöd. Én ruhára at szoktam alkalmazni, hogy újságpapírt tesek rá (olyan fekete-fehéret, nem fényeset), utána kivasalom a papíron keresztül. Gyönyörűen kihozza! Ha vasalható a felület, akkor ez a legjobb megoldás, semmi folt nem marad utána.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
2010. ápr. 16. 14:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!