Mivel díszíthetném a konyhai üvegajtót?
Szia!
Ha átlátszófóliát teszel az üvegmatricafesték alá, akkor könnyebben lejön és nem befolyásolja a színhatást!
Én az üvegmatricára szavazok díszitésként:)!
Üdv egy Anyuka.
Szia Első válaszoló!
Az üvegfesték pont, hogy nem jön le már az életbe soha az üvegről, a kérdező meg 5-6 év múlva cserélné akkor csak egy kalapáccsal és üvegessel tudná megtenni!
na már jutott is eszembe vmi:D glue tech vagy nem tudom mi a neve annak a téphető ragacsnak, de azt könnyű eltávolítani akár több év után is. azzal lehetne fényképeket, családi fotókat, nyaralásról bármiről ide-oda felragasztani. vagy vannak ezek a foszforeszkáló csillagok azok is jólmutatnának rajta.. meg van a hó spray amit valamilyen mintára kell fújni:) az üvegfestéket meg énsem ajánlom mert elszakadhat, nehéz eltávolítani.. remélem tudtam segíteni egy kicsit
15:37 voltam:)
A filigránokat ismered? Papírból kell kiszeletelni, szikével.
Üvegfesték (lehet olyan is, ami matrica jellegű (windowpoint- bohócos), ez egy idő után le fog jönni, s ha megunod, akkor rakhatsz fel mást.
Van olyan is, amit fel kell ecsettel festeni, na az tartós, az nem jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!