Hirtelen nincs hol laknom, hogy állhatnék a saját lábamra? 18L
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A helyzetem siralmas. Apával éltem már 5 éve, de az egyik nap letartóztatták csalásért. (Anyával nem tartom a kapcsolatot már évek óta)
Teljesen egyedül maradtam. Rokonaimmal vagy anya miatt nem tartom a kapcsolatot, vagy egyáltalán nincs hely. (Mamám is nagy szegénységben él) Apa testvérénél vagyok jelenleg, de nem maradhatok sokáig, 3 szobás házban élnek így is 7-en. Pénzem szinte semmi, csak érettségim van, és egy kis városban élek.
Teljesen kilátástalannak látom a helyzetem, egyik napról a másikra minden összeomlott. Jó módban éltem apával (most jöttem rá, hogy miért..) Barátaim szüleikkel élnek, szóval hozzájuk sem mehetek.
Nagyon el vagyok keseredve, mit tehetnék?
18L
2016. jún. 13. 19:48
1/2 anonim válasza:
Ez elszomorító, de ne add fel. Ha tényleg semmi más nem marad akkor vannak ilyen bentlakásos gyári melók. Dunántúlon többet is tudok még előleget is lehet kérni. A legutolsó esetben talán megoldás lehet átmenetileg.
2/2 anonim válasza:
Így van ahogy ìrták munkásszállós melóhely kell. Az enyém is ilyen bár én nem lakom szállón de azt mondják türhetõ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!