Egér kiírtása? Valami ötlet?
Elnézést ha ne de kellett volna feltenni a kérdést.
Van 1-2 egerünk a házunkban,de sajnos nagyon inteligens mert,nem megy rá a fogóra,és a ragasztra sem.
Valami ötlet?
Hát ha nem ölöm meg őket akkor elszaporodnak,és egérfarmom lesz.Most a fogón szalonna van,de holnap megpróbálom dióval.A ragasztón(sok van a szobámba)van amilyeken csoki,szalonna,kolbász van.
A macska is jó megoldás lenne,csak nincs neki megszokva hogy bejöhet a házba(max a konyháig).Mondtam anyuéknak,hogy felviszem a szobámba,azt mondták nem biztos hogy megmaradna fenn ,esetleg pár percig.Lehet hogy vad lene,fent a szobmba,mert még nem vittem föl egyszer sem.Nem lehet tőle aludni,mindent összerág.
Köszönöm a válaszokat!!!!
Élvefogó csapda mezei egereknek. Kell bele fürtös köles, napraforgó, belebújik és kijönni nem tud. Elviszed a mezőre, elengeded.
Ez még bevállhat: ;)
Ha van valami nem használt akvárium vagy valami egészen nagy befőttes üveg akkor az ki lehet próbálni, hogy az üveget vagy akváriumot rendesen letenni állítva a közepére tenni egy diót szalonnát vagy valamit, az üveg vagy akvárium széléhez nekitámasztani kívülről egy lécet vagy valamit amin fel tud mászni, és miután belement az üvegbe hogy megegye ami benne van, azután nem tud kijönni, mert csak befelé volt "létra", ki nem tud belőle mászni, hacsak nem ugrik akkorát hogy kijöjjön:D:D
21:18-as nem tudom miből gondolod hogy elég érdekes ház lehet,ha már egér is van benne.
A szobám egy része alatt,kazán van,és onnan fúrt magának egy kis lyukat,és onnan jár föl.
Kis dobozban lehet kapni: valami méreg, amit felfal az egérkoma és kipurcan.
Tavaly hatalmas családok voltak nálunk a garázsban, ezt használtuk, bevált, annyira, hogy egy db sem maradt.
Nekünk a tavalyiból evett most 2 vándorpatkány, és csak a "szagukra" lettünk figyelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!