Mi lehet ez a zúgás a panellakásban?
Tízemeletes panelban lakom, az első emeleten, és az elmúlt hónapokban egy kicsit átrendeztem a lakást. Azóta a kisszobában, a gardróbban és a fürdőszobában is folyamatosan valami halk, egyenletes, zúgó hang hallatszik, amit nappal nagyjából tompít a többi zaj, de éjjel tisztán hallható, és nagyon zavaró. Először azt hittem, az elektromos hálózattal van baj, és egy vezeték zúg a falban, de mikor lekapcsoltam a biztosítékot, akkor is hallatszott a zaj. A szobában most nagyon kevés bútor van, lehet, hogy emaitt is erősebben hallható, mert visszhangzik. A szomszédok közül némelyik hallja, némelyik nem.
Mi okozhatja ezt, ha nem az elektromos hálózat, és hogy lehetne megszüntetni?
nem mai a kérdés, de esetleg találtatok megoldást?
ugyanez nálam is, első emelet, sistergő zúgás. én a forrást megtaláltam, távhővezeték pont a lakás alatt, de eddig a dzolgáltatóval nem jutottam dűlőre. pedig már kezdek belebolondulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!