Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elképzelhető ha ujabban...

Elképzelhető ha ujabban (egyik naprol a másikra) szorul a kulcs ill zár fordításkor? (azaz nyitás ill záráskor)

Figyelt kérdés
Kb 9 eve lakom itt (panel) ilyen még soha nem fordult elő, hogy nehezen csavarodik el a kulcs a zárban.nem tudom mire véljem?
2016. máj. 7. 19:59
 1/5 Pandas74 ***** válasza:
Siman lehet,hogy megprobaltak feltorni....mindenkepp javasolnam a zarbetet,es a zartest cserejet!
2016. máj. 7. 20:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Pont ezt akartam kérdezni csak lemaradt.

Szoval elképzelhető hogy be akartak törni?

Az komoly..

2016. máj. 7. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Ezen kivul mit lehet tenni?

Nem lehet jelezni a rendőrségnek?

2016. máj. 7. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez is lehet, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Aki fel akar nyomni egy ajtózárat, az sokkal könnyebben kinyitja, mint amilyen könnyen el tudná rontani.

A zárbetétekre nincs örök élet garancia. Lehet, hogy most jár le az ideje.

Vagy csak egyszerűen a zárszerkezetre ráférne egy kis zsírozás, olajozás.

Először is, a zárszerkezetet kend meg, aztán ha továbbra is nehezen megy a kulcs, vegyél új zárbetétet.

Vagy vehetsz egyből is zárbetétet, 10 évente nem pénzkidobás, mert kínos dolog ám a nyithatatlan ajtó előtt ácsorogni, és gondolkodni, hogy kit kellene felhívni.

2016. máj. 9. 17:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Kicsereltem a zárat.kiderult, hogy a nyelv szorul, az a keret meg van görbülve is. Azt neg nem tudom hogyan javitsam. A keretet simán lehet feszegetni kivulrol pl egy csavarhuzoval
2016. máj. 9. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!