Nullázásnál az összekötő vezeték milyen színű legyen?
"Hisz valaszokban benne volt az higy ha nem volt összekötve miert is kötned össze ? Nem shoktuk a földet a nullaval.összekötni. Hisz vagy földelés vagy nulla. Kettő eg😆yütt minek is neveznénk? Nem veletlenül van nulla külön meg földelés külön. Csak egy rendes dugaljt nézz meg ! Miért van rajta fázis meg nulla meg földelés ? Sajnos betonkeverőnél.lattam.ár ilyen baromsagot. Földelés meg nulla magaban a dugvillaban össze volt kötve."
#6, nem vállalok veled közösséget, én nem azt írtam, amit te hiszel. Dehogynem szoktuk összekötni, kapualjban, házi csatlakozószekrénynél, mérőhelyen, attól függ, milyen jellegű épületről beszélünk. Abban igazad van, hogy dugaszolóaljzatban viszont nem szoktuk összekötni. Ahol jogosan nincs összekötve, az igen ritka, de előfordulhat. E két esetet kell megkülönböztetni, és aszerint összekötni vagy nem összekötni.
Egyébként a kettőt együtt a világ PEN vezetőnek nevezi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!