Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akinek van erkélye, oda külön...

Akinek van erkélye, oda külön lábbelit húz vagy a benti papucsban megy ki?

Figyelt kérdés
kijárunk cigizni (le kellene szokni, de ezt most hagyjuk) az erkélyre a nővéremmel, aki nem rég költözött hozzám. én sose csináltam gondot ha a papucsomban mentem ki, de a nővérem szerint ez para, mert az erkély kint van és koszos... szóval neki van egy balerína cipője az ajtóban, ebbe lép mindig bele. más hogy van ezzel?
2016. márc. 23. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem takaritod, akkor tenyleg koszos lesz, de ha hetente egyszer felsoprod es felmosod nedves ronggyal, nem para.
2016. márc. 23. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem esik vagy havazik én kimegyek akár a kukához is papucsban.
2016. márc. 23. 19:13
 3/6 TappancsMancs ***** válasza:
72%
Hetente 1x - 2x felmosva jó az. Max ha fehér vagy világos krém szőnyeg van akkor én még felmosva is átlépnék valamibe.
2016. márc. 23. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Mi takarítunk az erkélyen, ki lehet menni papucsban.
2016. márc. 23. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Van papucsom kintre. Recés beton padlója van az erkélynek, minden port "összegyűjt" és nem naponta takarítom, simán látszik a papucs talpa a parkettán ha akár takarítás után egy nappal abban lépek vissza.
2016. márc. 24. 08:10
 6/6 anonim válasza:

Dettó.

2016. nov. 11. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!