Akinek van erkélye, oda külön lábbelit húz vagy a benti papucsban megy ki?
Figyelt kérdés
kijárunk cigizni (le kellene szokni, de ezt most hagyjuk) az erkélyre a nővéremmel, aki nem rég költözött hozzám. én sose csináltam gondot ha a papucsomban mentem ki, de a nővérem szerint ez para, mert az erkély kint van és koszos... szóval neki van egy balerína cipője az ajtóban, ebbe lép mindig bele. más hogy van ezzel?2016. márc. 23. 18:43
1/6 anonim válasza:
Ha nem takaritod, akkor tenyleg koszos lesz, de ha hetente egyszer felsoprod es felmosod nedves ronggyal, nem para.
2/6 anonim válasza:
Ha nem esik vagy havazik én kimegyek akár a kukához is papucsban.
3/6 TappancsMancs válasza:
Hetente 1x - 2x felmosva jó az. Max ha fehér vagy világos krém szőnyeg van akkor én még felmosva is átlépnék valamibe.
4/6 anonim válasza:
Mi takarítunk az erkélyen, ki lehet menni papucsban.
5/6 anonim válasza:
Van papucsom kintre. Recés beton padlója van az erkélynek, minden port "összegyűjt" és nem naponta takarítom, simán látszik a papucs talpa a parkettán ha akár takarítás után egy nappal abban lépek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!