Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Jártatok már úgy hogy kizártát...

Jártatok már úgy hogy kizártátok magatokat a lakásból a kulcs belülről maradta zárban? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 20:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De hova hol kell benyomni?
2016. márc. 20. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Nincs nyitva ablak? Ha igen, szólsz a tűzoltóknak és emelőkosárból kinyitják. Olcsóbb, mint a zár és az ajtó szétcseszése.
2016. márc. 20. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
A ceg, aki az ajtot es zarat forgalmazta es beszerelte valoszinuleg roncsolas nelkul kinyitja par perc alatt.
2016. márc. 21. 07:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Bukóra van nyitva ablak de emeleten magasan. Nem tudom ki tette be az ujtot uj epitesü lakas 5 éves akitol vettem nem tudott segiteni.
2016. márc. 21. 11:27
 15/18 TappancsMancs ***** válasza:
Kérdező szombat 20 óta hétfő délig nem jutottál be? :) Hogy vagy azóta? Amúgy ha még fenn áll a gond kérdezz meg egy rendőrt vagy hívj egy zárast, nem muszáj aki beszerelte, az csak egy jó pont lehet. Persze alá kell írnod felelősségvállalási nyilatkozatot és ha bejutottál megmutatnod a személyidet és lakcímkártyádat.
2016. márc. 21. 18:09
 16/18 A kérdező kommentje:
3 lakasom van
2016. márc. 21. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Hívd a zárszervízest, nekem 6 pontos biztonsági ajtót is ki tudott nyitni. És nem tette tönkre (gomb volt, nem kilincs). Az igaz, hogy azonnal vágtattam be kikódolni, mert üvöltött a sziréna.
2016. márc. 23. 12:42
 18/18 TappancsMancs ***** válasza:
Ha rendeződött én lecserélném a külső gombot is kilincsre. Ezeknek lakáson nincs értelme. Nagy forgalmú helyeken jobb ahol nem zárják nap közben mert beengedős de kimenni kilinccsel lehet. Privát lakásban fölösleges. Gondold meg. Minek? Ha lépcsőházi is a bejárat bementél bezárod és kész. Kicsukni viszont sose fogod magadat.
2016. márc. 23. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!