Kulcs lenyomat készítése, de hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval van egy kulcs amit nemtudok eljuttatni a kulcsmásolóba és kellene valami módszer vagy anyag amire rányomom a kulcsot és elviszem a mintát egy kulcsokkal foglalkozó embernek és ő a minta alapján kiönti nekem. Erre valami megoldás létezik?2015. dec. 3. 18:32
2/2 anonim válasza:
:D:D:D
Ez de bóvli duma.
Ha jártál volna már életedben kulcsmásolónál, akkor tudnád, hogy vannak kulcsok amiket lehet másolni, és vannak amiket nem.
Ha te gyurmával odaállítasz szerintem körbe fog röhögni.
A másolható kulcsokba többnyire van beütve egy szám.
Amibe nincs azt is elképzelhető, hogy lehet másolni amennyiben van hozzá megfelelő típusú sablonja, amibe be tud köszörülni, de ezt nem gyurma alapján fogja megcsinálni neked.
Ha ilyen köszörüléssel készült másolatot készít valaki annak is megvan az esélye, hogy nem fog működni, vagy akadni fog.
Kiöntéssel én nem próbálkoznék, mert a kulcs sablonoknak típus szerint van egy adott anyagszilárdságuk, amit ha te nem tudsz produkálni az öntvényeddel akk bele fog törni a zárba mikor elfordítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!