Hogyan tegyem fel a kirakót a falra, ha nem tudom keretbe tenni?
Figyelt kérdés
Összeragasztottam, de a ragasztó száradás közben összehúzta, és így két oldalt egy picit felkunkorodott. Persze nem csúnyán, a látványán nem változtat, de így nem tudom beletenni egy keretbe. 1000 db-os, és nem is ragaszkodok a kerethez, van egy másik, amit nem ragasztottam még össze, de azt is keret nélkül tenném ki legszívesebben, ha van rá mód.2016. márc. 15. 13:44
1/2 anonim válasza:
Kétféle megoldás jut eszembe, de mindkettő csak akkor működik, ha elég erősen összeragasztottad. Az egyik, hogy a négy sarkára, de ha kell, máshova is, teszel kétoldalú ragasztót, és felragasztod a falra. Ha félted a falfestést, akkor pedig a hátuljára, felül minél távolabb egymástól, de a közepére szimmetrikusan ragasztod egy fonal, szalag, madzag, stb. két végét, és így egy szegre is fel tudod akasztani a falra.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Megpróbálom "fellógatni", mert lehet nincs olyan vastag a kétoldalú ragasztó, hogy a négy sarkát fel tudjam ragasztani.
2016. márc. 17. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!