Van egy kepem benn a szobamban keretbe van rakva s a kep mindig beparasodik, vagy nem is tudom mi van vele, de ahogy a plexi uveghez er latszik, hogy vizes tehat nehol bevan parasodva, miert van ez? Hogy tudom megakadalyozni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 14:14
1/3 anonim válasza:
Valószínű, hideg a fal, és meleg a szobád. Próbálj meg a képkeret hátuljára valami posztó anyagot ragasztani, vagy a képkeret 4 sarkára valami farafát, hogy ne érjen a falhoz.
2/3 PT-Daniel válasza:
Amikor vasarolsz cipöt vagy taskat, altalaban talalsz bene egy pici feher zacskot pici golyokkal. Az szilicium, ami felszivja a nedvesseget.
Ajanlom, hogy 1-1 ilyen kis golyot tegyel a kep sarkaba es meg kene, hogy szünjön a problema.
(Ez a tipp nem tapasztalaton alapszik, csak kikövetkeztettem. En a kamerakellekeimbe es a lencsetartokba szoktam tenni, hogy vedjek a draga felszerelest a beparasodastol - ott remekül müködik.)
3/3 A kérdező kommentje:
Hat egy probat meger:)
Vegulis van benne valami!
Koszonom. :)
2011. márc. 31. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!