Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit választanátok? Budapesten...

Mit választanátok? Budapesten albérlet 80 ezerért vagy Bp. -től 30 km-re családi ház amit részletre lehet megvenni havi 80 ezerért. ( 7 év múlva lenne saját)

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 12:37
1 2
 11/20 anonim válasza:

Szerintem 30 km nem gáz. Van aki Budapesten belül utazik annyit. Én is mindig pesti voltam, de mégis szívesebben mennék vidékre. Sokkal nyugisabb és még a levegő is jobb. Pláne ha gyerekek vannak. Ott lehet hogy még az utcára is kiengedheted őket, ami itt a városban már nem annyira szerencsés dolog.

És persze a lényeg: SAJÁT! Tudnád, hogy amit fizetsz azt magadnak fizeted, nem pedig egy főbérlőnek.

2010. márc. 29. 14:59
 12/20 A kérdező kommentje:

13:29-es!

JELENLEG nincs munkahelyem, nem szeretnék sokáig itthon maradni!!!Addig a spórolt pénzből és a párom fizujából élünk.Azért csak találok valami melót hamarosan!!!!

2010. márc. 29. 15:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha Pesten dolgoztok, akkor járathatnátok oda a gyerekeket suliba.
2010. márc. 29. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Saját a jobb.
2010. márc. 29. 16:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindenesetre a költségvetésedbe azt is számold bele, hogy a családi ház rezsije többszöröse a lakásénak. Nekünk 120m2-es házunk van, és télen havi 150ezer forint is megvan az összköltség mindenféle törlesztés nélkül.
2010. márc. 29. 23:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy találj melót, de hidd el egyáltalán nem könnyű,.Ráadásul mivel jóval nagyobb a kereslet mint a kínálat úgy lementek a bérek hogy az csak na :S

A rezsi költséget mennyi lenne kb?

2010. márc. 30. 06:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy városból jöttem el, igaz csak 20 km-re. Viszont reggel hamarabb beérek innen (vidékről) a városi irodámba, mint azelőtt a lakótelepről. Nincs olyan torlódás az utakon.
2010. márc. 30. 09:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, igen. Azt akartam ezzel (előzővel) mondani, hogy igen, a ház. Vidéki iskola (alapfokú) tök ugyanaz, ide vidékre bejárnak a városból a tanárok tanítani naponta. Mire középiskolára kerül sor a gyerek elmegy egyedül busszal. A városban sem költöznél át másik kerületbe, mert a gyerek a város túloldali részén választott középiskolát.
2010. márc. 30. 09:15
 19/20 A kérdező kommentje:

Most is családi házat bérlünk,elég nagy a rezsi itt is. A fűtés számla 40 ezer volt 3 hétre pedig szinte minimumra volt kapcsolva.

Azért csak jobb lenne egy sajátot fizetni,nem? Még ha 80 ezer is havonta.Ez az összeg itt az albérletben csak "kidobás"!

Remélem összejön a "saját" ház!

2010. márc. 30. 09:21
 20/20 anonim válasza:

Drukkolok Neked!

14:59

2010. márc. 30. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!