Mit választanátok? Budapesten albérlet 80 ezerért vagy Bp. -től 30 km-re családi ház amit részletre lehet megvenni havi 80 ezerért. ( 7 év múlva lenne saját)
Szerintem 30 km nem gáz. Van aki Budapesten belül utazik annyit. Én is mindig pesti voltam, de mégis szívesebben mennék vidékre. Sokkal nyugisabb és még a levegő is jobb. Pláne ha gyerekek vannak. Ott lehet hogy még az utcára is kiengedheted őket, ami itt a városban már nem annyira szerencsés dolog.
És persze a lényeg: SAJÁT! Tudnád, hogy amit fizetsz azt magadnak fizeted, nem pedig egy főbérlőnek.
13:29-es!
JELENLEG nincs munkahelyem, nem szeretnék sokáig itthon maradni!!!Addig a spórolt pénzből és a párom fizujából élünk.Azért csak találok valami melót hamarosan!!!!
Kívánom, hogy találj melót, de hidd el egyáltalán nem könnyű,.Ráadásul mivel jóval nagyobb a kereslet mint a kínálat úgy lementek a bérek hogy az csak na :S
A rezsi költséget mennyi lenne kb?
Most is családi házat bérlünk,elég nagy a rezsi itt is. A fűtés számla 40 ezer volt 3 hétre pedig szinte minimumra volt kapcsolva.
Azért csak jobb lenne egy sajátot fizetni,nem? Még ha 80 ezer is havonta.Ez az összeg itt az albérletben csak "kidobás"!
Remélem összejön a "saját" ház!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!