Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehet, hogy hamarosan az...

Lehet, hogy hamarosan az utcára kerülök! Munkám van, ahol van lehetőségem zuhanyozni, tiszta ruhát felvenni stb. Viszont lehet, hogy hamarosan nem lesz hol laknom. Mit javasoltok hol huzódhatnék meg?

Figyelt kérdés

Barátaim nincsenek, nem számíthatok senkire és nem is lenne pofám segítséget kérni.

A családomra nem számíthatok.

Albérletett, nem tudok fizetni a keresetemből. Csak úgy lenne elég az élethez a fizetésem, ha kiegészítené mégegy kereset. De mégegy nincs! Nincs párom!

Akivel eddig laktam, azon gondolkozik, hogy elhagy. Még nem mondta biztosra a dolgot, viszont ezek a szándékai.

Még biztosan van pár hetem felkészülni a "költözésre". Mit javasoltok?

Adjak el mindent, ami az enyém és nem tudom magammal vinni?

Hol keressek szállást?

Hova költözzek? Vagy egyáltalán ti mit tennétek?

2016. jan. 28. 15:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Marad a munkásszálló. 30-40 ezer per hónap annyit csak ki bírsz. Persze attól függ hol lak és arra van e?
2016. jan. 28. 16:22
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ha plusz költségért kibérelnéd éjszakára akkor is jobban járnál, nem kérhetnek egy vagyont arra a kis időre. De például nemkellene munkába járni reggel rögtön kezdhetnéd a munkádat ha volna kedved akkor tovább is tudnál dolgozni ami ugye plussz jövedelem. Én a helyedben ezt forszíroznám.
2016. jan. 28. 16:33
 13/30 anonim ***** válasza:
lakókocsi....
2016. jan. 28. 16:35
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem lehet, mert ha rajta kapnak, hogy ott aludtam este, nem járnék jól. Plusz nem engednék meg úgyse. :(

Szállóra nem akarok menni, nem akarok társaságot! Egyedül akarok lenni!!!!

A lakokocsi jó lenne, csak elvinni nem tudnám, mivel nincs jogsim.

Van sátram, arra gondoltam, hogy beköltözhetnék az erdőbe. Lényeg, hogy emberektől távol.

Ha már így alakul nem szeretnék többet ebben a pöcegödörben fürdeni...

2016. jan. 28. 19:27
 15/30 A kérdező kommentje:
Az meg hogy nem lenne lakcímem, a saját vállalkozásomban, nem érdekel senkit. Nem tartozom elszámolással miatta senkinek!
2016. jan. 28. 19:30
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát ha te minden ötletet elvetsz, egyértelmű hogy csak az utcára vagy hajlandó menni. Mégis szerinted ha saját albérletre nem telik, munkásszálóra nem mész, ebből azt következtetem szobát sem bérelnél, mert egyedül akarsz lenni, mégis milyen megoldást ajánljunk?
2016. jan. 28. 20:04
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy abban a helyzetben hogy ennyire válogass a megoldások között. A sátras megoldást meg nemnagyon ajánlanám mert elég zord még az idő a sátorban alváshoz, meg biztonsági szempontból is aggályos egyedül egy erdőben egy sátorban.
2016. jan. 28. 20:26
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen válogatós az nincs is bajban. Vagy meg sem érdemli a segítséget. Így a te felvetésed a legjobb menj az utcára lakni. Mert gondolom egy alkalmazottad se tud befogadni egy kis idõre biztos lenne kifogás. Nekem van egy sátram nem a legjobb de neked adom mert gondolom vállalkozó létedre arra se telik. Ez egy kamu kérdés ha meg nem megérdemled hogy a híd alatt köss ki.
2016. jan. 28. 20:53
 19/30 A kérdező kommentje:

Mert még nem biztos, hogy utcára kerülök, mert "sakkban" tudom tartani pár hétig azt, aki ki akar dobni és hivatalosan nem is tehetne ki.

Viszont, ha esetleg úgy alakul... Szeretnék új életet kezdeni, máshogyan, máshol.

De nem tudom hogyan!

(Akár a vállkozást is át vinni máshová)

2016. jan. 28. 21:10
 20/30 A kérdező kommentje:
Tulajdon képpen, akkor van joga engem kirakni, ha kifizeti a részemet (pár milla), amit nem fog tudni megkeresni a napokban.
2016. jan. 28. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!