Lehet, hogy hamarosan az utcára kerülök! Munkám van, ahol van lehetőségem zuhanyozni, tiszta ruhát felvenni stb. Viszont lehet, hogy hamarosan nem lesz hol laknom. Mit javasoltok hol huzódhatnék meg?
Barátaim nincsenek, nem számíthatok senkire és nem is lenne pofám segítséget kérni.
A családomra nem számíthatok.
Albérletett, nem tudok fizetni a keresetemből. Csak úgy lenne elég az élethez a fizetésem, ha kiegészítené mégegy kereset. De mégegy nincs! Nincs párom!
Akivel eddig laktam, azon gondolkozik, hogy elhagy. Még nem mondta biztosra a dolgot, viszont ezek a szándékai.
Még biztosan van pár hetem felkészülni a "költözésre". Mit javasoltok?
Adjak el mindent, ami az enyém és nem tudom magammal vinni?
Hol keressek szállást?
Hova költözzek? Vagy egyáltalán ti mit tennétek?
Nem lehet, mert ha rajta kapnak, hogy ott aludtam este, nem járnék jól. Plusz nem engednék meg úgyse. :(
Szállóra nem akarok menni, nem akarok társaságot! Egyedül akarok lenni!!!!
A lakokocsi jó lenne, csak elvinni nem tudnám, mivel nincs jogsim.
Van sátram, arra gondoltam, hogy beköltözhetnék az erdőbe. Lényeg, hogy emberektől távol.
Ha már így alakul nem szeretnék többet ebben a pöcegödörben fürdeni...
Mert még nem biztos, hogy utcára kerülök, mert "sakkban" tudom tartani pár hétig azt, aki ki akar dobni és hivatalosan nem is tehetne ki.
Viszont, ha esetleg úgy alakul... Szeretnék új életet kezdeni, máshogyan, máshol.
De nem tudom hogyan!
(Akár a vállkozást is át vinni máshová)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!