Kolbásztöltő: de milyet vegyek? Otthoni disznóvágáshoz milyen kolbásztöltőt ajánlatok?
Savállót vegyél,hisz gondolom,évtizedek múlva is használni akarod.
Mi "kijártuk az iskolát"...az alumínium nem bírta egy évtizedig sem,a műanyag pár évig.(évente 3~4 200plusszos diszóhoz)
Ha keversz marhahúst is a szalámihoz,és rendes keményet akarsz tölteni,Te sem akarod,hogy a hús jó része mindig visszajöjjön a dugattyú mellett-na ezért kell "rendeset" venni.
Ja!ha veszel,még véletlen se "szóld el magad" az ismerősők,szomszédok között,inkább mondd,hogy kölcsön kaptad,vagy bérled=D
Én ilyen húsdarálósban még nem láttam jót - persze, lehet, hogy ez csak véletlen.
De ha nem tudnék kölcsönkérni, akkor dugattyúst keresnék.
Erre gondoltam én is(hasonló van)!
Amik semmire sem jók,azok egy deszkalapra szerelt vízszintes hengerűek,alumíniumból,vagy műanyagból,leginkább vásárokban árulják őket.
Az nem baj, ha fogasléces, ha elég masszív minden része.
Amit nagybátyám csinált fogaslécest, az 30-40 éve szolgálja ki az egész rokonságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!