Hogy néz ki egy átlag magyar lakása belülről?
Szerintem ez átlagos sajnos, amit linkeltél, nekem is ez jut eszembe. Panelban nőttem fel, sok ismerősöm is abban él, ezek az átlagos körülmények. Ahol ennél roszabb körülmények uralkodnak azok a nagymamalakások általában, a tipikus 60-as 70-es évekbeli bútorokkal :)
Ami tipikus, nagyon jellemző szerintem:
- régi, 10-15 éves fürdő, konyhabútor
- olcsó furnér vagy a tipikus 2000-es évek eleji fenyőbútorok (mint a képen is látható)
Ami még általánosan elmondható az az, hogy az átlag lakásban nincs színharmónia, se stílusharmónia. Egy szoba ilyen, a másik amolyan. Mindenhol éppen akciós bútorok, amik nem passzolnak össze általában, egy-két nagyitól örökölt kommunizmusból hátramaradt bútordarabbal, műanyagszeméttel.
Egy átlagnál jobbnak ilyet mondanék, ami még mindig nem valami drága vagy minőségi (és röhejesnek tartom, hogy ezt valaki "exkluzívnak" meri nevezni):
Ez pedig az abszolút átlag, ronda magyar valóság :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!