Nálatok hány fok van és hogy vagytok nappal felöltözve?
Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 20:30
1/11 anonim válasza:
24-26 fok között szokott lenni a távfűtéses panelunkban. Egy nyári rövidujjas pólóban szoktam lenni, plusz ha egyedül vagyok akkor alul csak alsónadrágban.
2/11 anonim válasza:
Nappal 21°C, éjszaka 20°C körül.
Melegebben megsülnénk, nem vagyunk fázós család.
Normálisan vagyok öltözve, semmi extra.
3/11 A kérdező kommentje:
Nálunk nappal 20 fok van, éjszaka 18-19. Én hosszú nadrágban és pólóban vagyok itthon. A tesóm viszont pulcsiban, ami nekem fura, mert megsülnék.
2015. dec. 19. 20:48
4/11 anonim válasza:
21-24 fok van.Póló,melegítőgatya,zokni,esetleg pulcsi.
5/11 anonim válasza:
22°C van idebent. Boxeralsóban és pólóban vagyok most is, bár az előbbit a feleségem nem mindig tolerálja. A gyerekek és a feleségem hosszú nadrágban és pólóban vannak.
6/11 anonim válasza:
26-29°C. Póló, melegítőnadrág vagy rövidnadrág.
7/11 anonim válasza:
26-29 fok???? Nekünk nyáron sincs 24-nél több.
Nappal 20 fok éjszaka 19 (ennyi van beállítva, de nem biztos , hogy reggelig hűl 1 fokot). Nekem az a véleményem, hogy télen nem kell rövid naciban flangálni a lakásban.
8/11 anonim válasza:
22-24 °C nappal, éjszaka nem tudom attól függ, hogy a szomszédok hogy fűtenek. Idén még én nem kapcsoltam fűtést, mert alul-felül és két oldalt is fűtenek a szomszédok. Így pedig nálam is jó idő van. Rövid nadrág és póló van rajtam nappal. Éjszaka egy pólóban alszom, és pléddel takarózom. Soha nem voltam fázós.
9/11 anonim válasza:
Nálunk 21,5 fokra vannak állítva a termosztátok, kisgyerekek is vannak. Én vagyok a legfázósabb, póló bemcsifelső és bemcsialsóban vagyok. A feleségemen felül csak egy réteg van. A gyerekeken is két réteg van felül, van egy rövidujjú és rajta egy hosszúujjú póló. Mondjuk ők állandó mozgásban vannak, nem félek, hogy megfáznak.
10/11 anonim válasza:
Most 21 fok van a szobám egyik végében, ahol a hőmérő van. A másik végében, nálam van a radiátor. Most egy melegebb melegítő van rajtam, egy póló és felette még pulcsi is. Így most nem fázok. Fázós vagyok. (E mellé még melegem is könnyen van, nem nagy hőmérséklet differencia amiben jól érzem magam sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!