Leáztatott a felettünk lakó, több helyen, de meg is száradt nyoma két helyen maradt, ki lehet ezért hivni a biztositót? Lefotóztam még frissen ott látszik minden.
Azért előtte kérdezz rá az ügyfélszolgálatukon, mert lehet, hogy ha kártérítést kérsz, akkor felemelik a díjadat, és nem csak háromszor fizettetik ki veled, mint Lúdas Matyi. Szokásuk az ilyen tréfa.
Legjobb lesz utánanézni, hogy van-e a háznak biztosítása, mert akkor azt kell igénybe venni.
Vagy a felettetek lakónak van-e olyan lakásbiztosítása, ami az ilyen leáztatásokra is érvényes.
Mikor panelben laktam, nálam is volt ilyen eset, mire megszáradt, egy kéttenyérnyi halvány folt maradt a konyhában. A felettem lakó biztosítója fizette a komplett festetést.
Azért a fenti leáztatóval tárgyalhatnál, hogy ő is adjon valamit. Jogilag teljes egészében neki kellene fizetni a dolgot.
Nem fontos megmondani neki, hogy neked van biztosításod.
Ha fizet, lehet, hogy még úgy sem fogsz nagyon jól járni, ha megemelik a biztosítási összegeteket. (Nekünk olyan van - másrészt viszont így olcsóbb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!