Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » SEGÍTS hogy találok meg...

SEGÍTS hogy találok meg valakit az interneten ha csak 1-szer láttam élőben a munkahelyén?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
A cég portásábólpróbáld kiszedni a nevét valami ürüggyel,Vissza akarsz adni valamit,amit nálad felejtett
2010. márc. 22. 14:52
 2/10 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy ez egy csavar szaküzlet itt csak 1 ember volt benn és csak a pénzt mentem felváltani.
2010. márc. 22. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
írd meg priviben a címet helyet (az üzlet nevét) milyen ember volt akit keresel. (személyleírás) megpróbálom neked megtalálni!
2010. márc. 22. 15:45
 4/10 anonim válasza:
Szia, ezek szerint a címet tudod legalább nagyjából. Pontosítsd, keresd ki google maps-on, vagy az utcakeresőben és tudd meg a cég nevét ill. a telefonszámát. Ha megvan a telefonszám csörögj oda valamilyen kitalált ürüggyel (pl. valamilyen munkához milyen csavar kell), ha szerencséd van és udvarias, bemutatkozik azonnal, ha nem kérdezz rá, hogy kivel beszélsz. Utána ha megvan a név és a város, valószínűleg megtalálod az iwiwen, vagy a facebook-on.
2010. márc. 22. 15:49
 5/10 A kérdező kommentje:
hát szerintem nem az ő nevét hanem az üzlet nevét mondja.. tutinem az övét :(:(:(
2010. márc. 22. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:

ha tudod az üzlet nevét beírod iwiwen a keresőbe a munkahelynek azt és kész

ha nem adja úgy ki akkor meg bemész és megkérdzeed ki ő:D

2010. márc. 22. 15:56
 7/10 A kérdező kommentje:
nem irja ki sehol mindent megnéztem :D de nem merek bemeni és csak ugy megkérdezni ahoz tul bátortalan vok :D:D
2010. márc. 22. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:
A telefonos ötlet nagyon jó! Valószínűleg a cégnéven válaszol a hívásra, te első lépésből mutatkozz be neki, vagyis mondj egy nevet. Ha illedelmes, erre ő is bemutatkozik. Ha nem, kérdezz konkrét dolgokat, mintha vásárolni szeretnél, végül meg kérdezd meg: ''Kivel is beszéltem?'', vagy ''Elnézést, hogy is mondta, mi az ön neve?''
2010. márc. 22. 23:33
 9/10 A kérdező kommentje:
annyira aryk vagytok nagyon kössz :D mostmár megprobálok majd valamit alkotni.de kössz mindent .most az a nagy kérdés be e jövök neki?
2010. márc. 23. 06:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jössz be neki, gyere hozzám.:)Elképzeltelek, ahogy ügyeskedsz a bolt körül.:)Aranyos csajszi lehetsz:)
2010. márc. 24. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!