Mit jelent az X a postaládán?
Az előbb volt itt a lépcsőházban két rendőr, összehívták a lakókat, és figyelmeztettek minket, hogy betörők jelölgetik a postaládákat.
A miénken egy X volt. Ami azért érdekes, mert a kevés infó szerint, amit találtam, ide a legérdemesebb betörni. Viszont nekünk van egy kutyánk, aki minden zajra hatalmas patáliát csap. Mindig mondjuk, hogy ő a világ leghangosabb, legugatósabb kutyája. Gyakorlatilag elég ha valaki megy le vagy fel a lépcsőházban, ő őrjöng. Ezért nem értem az X-et.
Van egy idős hölgy a szomszédban, aki épp most özvegyült meg, neki egy körben van egy pötty. Van olyan postaláda, ahol egy sima kör. Például az egyik üres, de berendezett lakásén is.
Most mind le lett sikálva hígítóval, de azért aggódok. Ha valaki esetleg otthon van ezekben a jelölésekben, kérem, írja le hogy melyik mit jelent.
Ezzel már foglalkozott a tv, rádió, újság és minden sajtó. Nem új keletű dolog. De a legtöbbször mint kiderült csak ijesztgetés az egész... Persze nem árt vigyázni és figyelni.
Második, a kutya jó szolgálatot tesz, a szomszédok is szeretik. Nem egyszer elkergetett már innen olyan alakokat, akiknek semmi keresnivalójuk nem volt itt (és ezt most nem részletezem)
És nem mellesleg nem is olyan rég volt a magyar börtönökben névtelenül kitöltetett kérdőív, amiből kiderült, hogy a betörők a hangos kutyától tartanak a legjobban, mert az felhívja rájuk a figyelmet. A sok zár nem érdekli őket, egy pillanat az egész, a ma "divatos" műanyag ablakokat kifejezetten szeretik, mert könnyen megolvasztják, de a kutyás helyeket kerülik.
Hisz a kutya nem ugat ok nélkül. Ha pedig ugat, arra mindenki felfigyel.
Harmadik, köszi a hasznos választ! Ezt a cikket én is megtaláltam, de nem lettem tőle nyugodtabb.
Ma ez jelent meg a földszinti üzenőtáblán.
Én örülnék neki a legjobban, ha csak gyerekek szórakoznának.
Úgy látom, a közös képviselőtök is szokott keresgélni a neten. :)
De ettől a valós helyzet nem javul, nem romlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!